Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Rejs til Göteborg i Sverige til sommer og udforsk "Lille London". Hotel Radisson Blu Scandinavia tilbyder den bedste beliggenhed, hvis du skal på opdagelse. Her har du gåafstand til shopping og restauranter og bor nær offentlig transport.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,8 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Scandinavia tilbyder den bedste beliggenhed, hvis du vil udforske smukke og livlige Göteborg i Sverige. Nordstan shoppingcenter og centralstationen ligger lige uden for døren, og du kan nemt komme til restauranter, butikker og seværdigheder.

International bar og nordisk køkken
Hotellet tilbyder nordisk køkken Noot Nordik Kitchen, der serverer en innovativ sæsonbetonet menu med lokale råvarer sammen med nordiske cocktails og lokal øl. Der tilbydes også internationale retter til frokost og middag i restaurant Atrium Lounge & Dining. I Atrium Bar med sin unikke åbne bardisk serveres lækre cocktails og lokale øl, og i Bar & Bistro kan du bestille signaturcocktails og snacks. Sæt guldkant på dit ophold med roomservice og forkæl dig selv med morgenmad i sengen eller en middag i privatlivets fred.

Fitnessrum, yoga og spa
Hotellets gæster har fri adgang til det døgnåbne fitnessrum samt yogahold. Slap af i Hagabadet Spa & Yoga studio, hvor der tilbydes yoga, dampbad, oplevelsesbrusere og massage. Fitnessrum, spa og yogahold er for gæster over 16 år. Yogahold skal bookes i forvejen. Kids spa fra 6 år alle dage kl. 08.00-10.00 sammen med en voksen.

Øvrigt om hotellet
Hvis du besøger Göteborg i bil, tilbyder hotellet indendørs parkering mod betaling (afhængigt af tilgængelighed). Hunde er velkomne på hotellet.

Oplev Göteborg
Fra Radisson Blu Scandinavia kan du nemt komme til Göteborgs højdepunkter. Tag sporvognen til Liseberg og Universeum for en hel dag med seværdigheder og eksperimenter, gå en tur i gaderne eller sæt dig på en af restauranterne langs Långgatorna. I Göteborg er der også masser af parker til en picnic, såsom Slottsskogen, Haveforeningen og Botanisk Have.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og frokost) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke. Hvis du tilkøber halvpension og rejser over nytår, indgår nytårsmiddag.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder