Göteborg og Bohuslän

Oplev Göteborg og vestkysten med Apollo. Göteborg, der også kaldes Lille London, er kendt for sin indbydende atmosfære og hippe inderby. Göteborg er perfekt til en weekendtur fyldt med god mad, shopping og seværdigheder. Gå heller ikke glip af vestkystens smukke omgivelser og rolige atmosfære omkring de fine sommerbyer som Strömstad, Kungshamn og Grebbestad.

Populære hoteller Göteborg og Bohuslän


Klima oversigt

jan 1°c
feb 1°c
mar 4°c
apr 8°c
maj 13°c
jun 17°c
jul 19°c
aug 19°c
sep 15°c
okt 10°c
nov 6°c
dec 2°c
8,1 ud af 10 Göteborg og Bohuslän
Vores gæsters vurdering, Baseret på 7 anmeldelser

Andre rejsemål Sverige

Stockholm

”Nordens Venezia” er smukt beliggende, og en af byens stoltheder er skærgården. Rejs til Stockholm for opleve Gamla Stan, besøge Det Moderne Museum på Skeppsholmen, have det sjovt Gröna Lund, se Vasaskibet, danse hele natten på Stureplan og fylde kufferten efter en shoppingrunde i Norrmalm. Stockholm er en by der er let at elske.

Skåne og Bjäre-halvøen/Båstad

Oplev Skåne med Apollo og besøg steder som Båstad og Helsingborg! Her mødes strand og by i en perfekt blanding af lange sandstrande, hyggelige restauranter og udflugtsmål, der lokker både familier og voksne uden børn. Det bølgende landskab omkring i Skåne er perfekt til sportsaktiviteter som cykling, tennis, vandreture og golf.