Göteborg og Bohuslän

Oplev Göteborg og vestkysten med Apollo. Göteborg, der også kaldes Lille London, er kendt for sin indbydende atmosfære og hippe inderby. Göteborg er perfekt til en weekendtur fyldt med god mad, shopping og seværdigheder. Gå heller ikke glip af vestkystens smukke omgivelser og rolige atmosfære omkring de fine sommerbyer som Strömstad, Kungshamn og Grebbestad.

Populære hoteller Göteborg og Bohuslän


7,9 ud af 10 Göteborg og Bohuslän
Vores gæsters vurdering, Baseret på 12 anmeldelser

Andre rejsemål Sverige

Småland

Oplev Småland i Sverige med Apollo til sommer! Her finder du dejlige skove, store enge og smukke søer blandet med aktiviteter i livlige sommerbyer såsom Jönköping, Västervik og Kalmar.

Åre

I over 1000 år har Åre i Sverige været et sted at besøge, og nu er Apollo også her. I denne smukke by er et mix af 100 år gamle hoteller med moderne nye bygninger, gaderne med masser af muligheder for god mad og drikke, og miljøet værdsættes af sportsentusiaster såvel som dem, der søger ro og nye omgivelser. Åre er simpelthen den by, mange vil vende tilbage til år efter år for at gøre, hvad de altid har gjort, eller for at opdage nye traditioner.

Varberg

Oplev Varberg denne sommer med Apollo! Varberg ligger langs med Hallands kyst i Sverige, og lokker med alt lige fra havet, strande og bøgeskove til restauranter, caféer og seværdigheder.

Skåne og Bjäre-halvøen/Båstad

Oplev Skåne med Apollo og besøg steder som Båstad og Helsingborg! Her mødes strand og by i en perfekt blanding af lange sandstrande, hyggelige restauranter og udflugtsmål, der lokker både familier og voksne uden børn. Det bølgende landskab omkring i Skåne er perfekt til sportsaktiviteter som cykling, tennis, vandreture og golf.