Udforsk Madeira med Apollo

Madeira – rejsetips

Her er vores bedste tips til dig, der vil opleve solen, lokale lækkerier, smukke seværdigheder og Madeiras fantastiske natur. Vi ved, hvordan du kommer til øens længste strand med sort lavasand, Praia Formosa, og hvilken bus du skal hoppe på for at komme videre til den botaniske have. Her kan du se vores favoritter og få tips til aktiviteter!

Book din rejse til Madeira

Blomsterfestival på Madeira

Festivaler og andet sjov

På Madeira findes der virkelig noget for alle. Gå rundt på den store blomsterfestival, udforsk Levada vandringsstierne, se en fodboldkamp eller shop løs på et af de farverige markeder og shoppingcentre.

Oplevelser på Madeira
Botanisk have på Madeira

Seværdigheder på Madeira

Madeira har mange perler. Fælles for dem alle er den smukke, sommetider dramatiske natur med stejle klipper og fine blomster.

Læs mere om øens seværdigheder
Middag på Belmond Reid's Palace

Mad på Madeira

Den danske mesterkok Thomas Rode havde en del forudindtagede meninger, inden han selv besøgte Madeira for at opleve øens kulinariske oplevelser..

Læs hele artiklen
Madeiravin

Meget godt på tallerkenen

På Madeira er der rig mulighed for en ferie med lækker mad - vælg blandt havets lækkerier og lokale specialiteter. Vi guider dig til de bedste restauranter.

Læs vores tips
Klapperstensstrand på Madeira

Madeiras skønneste dyp i havet

På Madeira finder du flere hyggelige badeområder med klipper og trapper ned til vandet, men du kan også bade ved småstenstrande, sandstrande med sort lavasand eller gyldne sandstrande. Valget er dit!

Læs mere her