Magisk vandresti på Madeira

Vandring på Madeira

En rejse til Madeira er ikke komplet uden en vandretur, hvor du kan opleve Madeiras mageløse og smukke natur og vandrestier. Tag med på en af vores vandreudflugter.

Smukke og frodige omgivelser på Madeira

Magiske naturoplevelser på Madeira

Vandring på Madeira er en fantastisk oplevelse for naturelskere og friluftsentusiaster. Udforsk Madeiras varierede landskab med stejle klipper, grønne dale og dramatiske vandfald. Der er flere skønne vandrestier, der fører dig gennem det naturskønne miljø, hvor du kommer til at opleve øens flora og fauna på tæt hold. Nogle stier er udfordrende, mens andre er mere afslappede og velegnede til både begyndere og erfarne vandrere.

Hvornår er det bedste tidspunkt at vandre på Madeira?

Men hvornår er egentlig den bedste tid på året at vandre på Madeira? Svaret er enkelt – hele året rundt! Madeira har et subtropisk klima, hvilket betyder, at vandrestierne er tilgængelige hele året rundt. I sommermånederne kan temperaturen stige op til 25°C, men takket være den høje luftfugtighed og de kølige havbrise bliver det aldrig for varmt. I efteråret og foråret er temperaturen lidt køligere, hvilket gør vandringen lidt mere behagelig. I løbet af vinteren kan du opleve en anden side af Madeira, med grønne landskaber og milde temperaturer.

Rabacal, 11 km

Denne vandring starter fra højplateauet Paúl da Serra og fortsætter siden ned i den frodige Rabacaldal. Her viser guiden os Madeiras kendte flora og fauna, mens vi kommer gennem Madeiras stolte verdensarv – den største overlevende laurisilva-skov med et areal på 15.000 hektar. Vi fortsætter til vandfaldet Risco, hvor der også er en lille sø med 25 naturlige vandfald, der løber ned ad bjerget.

Sværhedsgrad: Middel
Distance: Ca. 11 km
Vandretid: Ca. 4 timer
Varighed inkl. transport: Heldag
Engelsktalende lokalguide
Mad og drikke indgår ikke i prisen
Det er en god ide at medbringe lommelygte

Book

Queimadas/Santana 13 km

Denne idylliske vandretur på den østlige side tager os gennem et frodigt paradis med udsigt over dale og små byer. Vi vandrer langs levadaen Caldeirão Verde, gennem magiske laurisilva-skove, inden vi til slut kommer frem til et vandfald. Der er tid til en skøn picnic ved vandfaldet, inden vi går ned mod Santana. Laurelskov, også kaldet laurisilva eller laurissilva, er en slags subtropisk skov, der findes  i områder med høj luftfugtighed og relativt stabile, milde temperature. Skoven kendetegnes ved bredbladede træarter med stedsegrønne, glatte og aflange blade, kendt som "laurofyl" eller "lauroid". Opsamling på hotellet. Mere information ved ankomst.

Sværhedsgrad: Middel
Distance: Ca 13 km
Vandretid: Ca. 4,5 timer
Varighed inkl. transport: Heldag
Engelsktalende lokalguide
Mad og drikke indgår ikke i prisen
Det er en god ide at medbringe en lommelygte

Book

Pico Ruivo 13 km

Tag med på en udfordrende vandretur langs med Madeiras to højeste toppe, den smukke udsigt fra toppen er en fantastisk belønning. Vi starter med en biltur op til Pico Arieiro, hvor vi skal møde vores guide. Derefter starter vandringen mellem Pico de Arieiro og Pico Ruivo til Achada do Teixeira. Herfra har du en utrolig udsigt over øen, der vil være en uforglemmelig oplevelse. Det kuperede terræn og snoede stier kræver en god fysik, men de smukke udsigter og landskabet gør vandringen det hele værd.

Sværhedsgrad: Avanceret/Svær
Distance:13 km heraf ca. 10 km vandring er op ad bakke
Vandretid: Ca. 5 timer
Varighed inkl. transport: Heldag
Engelsktalende lokalguide
Mad og drikke indgår ikke i prisen

Book


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Madeira, find og book en rejse til Madeira eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Madeira

Hvor kan jeg finde de bedste restauranter? Hvad er der at lave for børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Madeira!

Se alle vores rejse til Madeira

Madeira

  • Behagelig temperatur året rundt
  • Kontrasternes ø med smuk natur
  • Perfekt til udendørsaktiviteter
Læs mere om Madeira

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her