Derfor skal du rejse til Madeira

Madeira er en farverig ø, der lokker med sin magiske natur, betagende udsigter og spændende seværdigheder. Er du usikker på, om vinterens- eller forårets rejse skal gå til Madeira? Her får du svar på, hvorfor du skal rejse til Madeira!

5 grunde til at rejse til Madeira

  1. Naturen: Madeiras natur er storslået og ligner intet andet i Europa. Her bliver du mødt af høje bjerge, frodige grønne omgivelser og haver, dybe dale og betagende udsigter over Atlanterhavet.
  2. Kontrasterne: På Madeira kombineres naturoplevelser med byliv, luksushoteller, god shopping og smukke restauranthaver.
  3. Funchal: I trendige Funchal er de smalle gader fyldt med charmerende restauranter, barer og caféer, mens der er smukke haver at gå en tur i og gamle kolonibygninger at se på.
  4. Sportsmulighederne: Madeira er som én stor legeplads for natur- og sportsentusiaster. Nyd alt fra vandreture og cykling til løb, canyoning og svømning.
  5. Klimaet: En af de fedeste ting ved Madeira er klimaet - her kan du opleve de fire sæsoner på samme tid på den samme ø, afhængigt af hvor du befinder dig!

Hvor ligger Madeira?

Madeira er en ø-gruppe omkring 400 kilometer nord for De Kanariske Øer og hører til landet Portugal. Ø-gruppen består af hovedøen Madeira, den mindre ø Porto Santo og to ubeboede øer. Madeira er mest kendt for sin smukke natur, levada vandreture og attraktioner såsom nonnernes dal, men også for sin gode mad og Madeira-vinen.

Hvordan er Madeira?

Madeira er øen for dig, der elsker naturoplevelser. Landskabet ligner mere New Zealand end en ø i Europa med høje, grønklædte bjerge, dybe dale, farverig vegetation og betagende udsigter over Atlanterhavet. Med Apollo bor du i smukke, og i dag trendige, Funchal. Madeira byder på et behageligt klima året rundt, men noget, der er meget specielt for Madeira, er det skiftende vejr. På nogle dele af øen kan der være strålende solskin, oppe på bjerget overskyet og nede i en dal lidt koldt. Hvis du tager en jeeptur på øen, kan du opleve alle typer vejr på én dag!

Hvornår er det bedst at rejse til Madeira?

Madeira har et behageligt klima året rundt, hvor dagtemperaturen på det laveste er på ca. 18 grader. Med Apollo kan du tage til Madeira fra december til april med perfekt vejr til oplevelsesture, vandreture og sightseeing. Hvis du vil tage til Madeira i december for at fejre jul eller nytår, kan du forvente en dagtemperatur på ca. 19 grader og 20 grader i havet. Flere af vores hoteller tilbyder også jul- og nytårsmiddage!

Hvad kan jeg lave på Madeira?

Madeira har oplevelser for enhver smag, lige fra dem der vil blive fysisk udfordret til dem, der bare vil tage det roligt og spise og drikke godt og se på seværdigheder. En af Madeiras mest berømte udflugtsmål er nonnernes dal, den botaniske have i Funchal og øens levadaer, som er populære vandreture. Hvis du vil nyde god mad, skal du tage til centrum af Funchal og slå sig ned på en af ​​restauranterne og nyde det gode lokale grillspyd espetada og Madeiras nationaldrik Poncha.

Hvor bor jeg på Madeira med Apollo?

Med Apollo bor du i øens mest populære by Funchal. De fleste af Apollos hoteller er beliggende i det populære turistområde Lido ved havet. Inde i Funchal venter trendige restauranter, barer, caféer og smalle gader og alt lige fra hyggelige haver til smukke kolonibygninger.

Tag en tur til Santa Cruz, hvor du finder hyggelige caféer langs de små gader og en dejlig stenstrand med badefaciliteter. Santa Cruz er velegnet til dem, der ønsker ro og afslapning.

Oplev Madeira med en lejebil

En god måde at opdage Madeira på er at leje en bil. Ved at have bil i et par dage kan du nemt komme til forskellige dele af øen og dermed selv styre, hvordan eventyret skal se ud.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Madeira, find og book en rejse til Madeira eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Madeira

Hvor kan jeg finde de bedste restauranter? Hvad er der at lave for børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Madeira!

Se alle vores rejse til Madeira

Madeira

  • Behagelig temperatur året rundt
  • Kontrasternes ø med smuk natur
  • Perfekt til udendørsaktiviteter
Læs mere om Madeira

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her