Udforsk Madeira med Apollo

Madeira – rejsetips

Her er vores bedste tips til dig, der vil opleve solen, lokale lækkerier, smukke seværdigheder og Madeiras fantastiske natur. Vi ved, hvordan du kommer til øens længste strand med sort lavasand, Praia Formosa, og hvilken bus du skal hoppe på for at komme videre til den botaniske have. Her kan du se vores favoritter og få tips til aktiviteter!

Vandring på Madeira

En rejse til Madeira er ikke komplet uden en vandretur. Book udvalgte vandreture, fx tre dages vandring med natur og storslåede udsigter.

Læs mere

Karneval på Madeira

Omkring den 19.-26. februar finder Madeiras største folkefest sted - karneval! Og der er få steder i verden, hvor det fejres så stort som netop på Madeira. 

Læs mere

Festivaler og andet sjov

På Madeira findes der virkelig noget for alle. Gå rundt på den store blomsterfestival, udforsk Levada vandringsstierne, se en fodboldkamp eller shop løs på et af de farverige markeder og shoppingcentre.

Oplevelser på Madeira

Madeiras bedste strande

På Madeira finder du flere hyggelige badeområder med klipper og trapper ned til vandet, men du kan også bade ved småstenstrande, sandstrande med sort lavasand eller gyldne sandstrande. Valget er dit!

Læs mere her

Seværdigheder på Madeira

Madeira har mange perler. Fælles for dem alle er den smukke, sommetider dramatiske natur med stejle klipper og fine blomster.

Læs mere om øens seværdigheder

Mad på Madeira

Den danske mesterkok Thomas Rode havde en del forudindtagede meninger, inden han selv besøgte Madeira for at opleve øens kulinariske oplevelser.

Læs hele artiklen

Meget godt på tallerkenen

På Madeira er der rig mulighed for en ferie med lækker mad - vælg blandt havets lækkerier og lokale specialiteter. Vi guider dig til de bedste restauranter.

Læs vores tips

Hvorfor rejse til Madeira?

Er du usikker på, om vinterens- eller forårets rejse skal gå til Madeira? Her får du svar på, hvorfor du skal rejse til Madeira!

Læs mere

Find og book rejsen her