Kombiner arbejde og afslapning ved poolen

Workation på Madeira

Ryk arbejdet til Madeira

Hvis der er én ting, vi har lært, så er det, at fjernarbejde fungerer rigtig godt for mange. Så hvorfor ikke kombinere arbejdsdage på et af vores hoteller på Madeira med eventyrlige oplevelser, sjov ved poolen og træning? 

På Madeira kan du starte din arbejdsdag med en vandretur i smukke naturomgivelser, nyde en lækker morgenmadsbuffet, der giver dig energi til hele dagen, og sidst på dagen kan du tage en dukkert i poolen eller gå ud og opleve øen. Her er nogle hoteller, der er gode til workation, og afterwork-aktiviteter, du ikke må gå glip af!

4 fordele ved at arbejde fra Madeira

  1. Fleksibilitet - Fjernarbejde giver dig mulighed for at arbejde, når det passer dig bedst, og tilpasse din arbejdsdag til dine personlige behov og præferencer.

  2. God balance mellem arbejde og fritid - Ved at arbejde ude på en destination kan du undgå stress og tidskrævende pendling til og fra arbejdspladsen. Det kan give dig mere tid og energi til at bruge på ting, du nyder at lave i din fritid.

  3. Øget produktivitet - Mange mennesker, der arbejder ude på en destination oplever øget produktivitet, fordi de kan arbejde i et miljø, hvor de føler sig godt tilpas og afslappede.

  4. Mulighed for at udforske nye steder - Når du arbejder fra Madeira, kan du rejse rundt og opleve alt, hvad øen har at byde på. Da du kan arbejde hvor som helst med en internetforbindelse, kan du kombinere arbejde med fornøjelse og opleve alt, hvad Madeira har at byde på.

 


Prøv et af Madeiras bedste workation-hoteller
Find det hotel der passer bedst til din arbejdsdag

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Hotel af høj kvalitet med en perfekt beliggenhed og masser af sportsaktiviteter. Perfekt valg for dem, der vil kombinere arbejde i udlandet med træning!

Sentido Galomar

Sentido Galomar, er for gæster over 16 år, har et veludstyret fitnessrum og dejlige havbade.