Surfstrand på Madeira

Sportslige eventyr på Madeira

Vandreture i verdensklasse, spektakulær enduro-cykling og canyoning i magisk natur. Madeira har længe været en populær destination for alt dette med sit bakkede landskab, frodige bjerge og betagende udsigt. Vil du vide mere om alle Madeiras sportseventyr? Se vores bedste tips her!

Vandring på Madeira Vandring på Madeira

Vandring på Madeira

Madeira har længe været en populær destination for vandring, og i dette naturskønne landskab er der et væld af smukke vandrestier. Du kan selv vælge niveau, længde og sværhedsgrad – gennem spektakulære skove og natur eller lidt hårdere udfordringer i bjergene. Levadaerne på Madeira er populære stier, og er faktisk menneskeskabte kanaler, der transporterede vand fra den nordlige del af øen til den sydlige. Her kan du læse mere om vandring på Madeira

Tre gode vandreruter på Madeira

  1. Rabacal
  2. Queimadas/Santana
  3. Pico Ruivo

Trailløb på Madeira

Trailløb er mere populært end nogensinde før, og er en løbeform, der foregår på mere krævende underlag som skovstier og op- og ned ad bakke. Madeiras frodige og bjergrige landskab er skabt til dette og byder samtidig på en fantastisk udsigt.

Surfing på Madeira Surfing på Madeira

Cykling på Madeira

Vil du hurtigere gennem landskabet, er det perfekt at cykle med mountainbike! På Madeira er der mange forskellige cykelruter for både begyndere og øvede.

Canyoning på Madeira

Har du hørt om canyoning før? Dette er en sport, der handler om at gå, klatre eller svømme gennem udfordrende terræn til et naturskønt sted, såsom op ad en kløft eller ned ad et vandfald. Et eventyr du ikke må gå glip af på Madeira!

Vandsport og bølgesurfing

Madeira er en ø midt i Atlanterhavet, som giver perfekte forhold for vandsport! Her kan du stå på jetski, surfe, SUP, dykke, snorkle, sejle i kajak og svømme i åbent vand.

Bølgesurfing er særligt populært på Madeira. En stor del af kysten består af klipper og revsurfing, men der er også rigtig gode mindre sandstrande med såkaldte "beachbreaks". Hvis du er nybegynder, bør du besøge strandene Porto da Cruz og Seixal i den nordlige del af øen.

VIDAMAR Resorts Madeira

Søger du en aktiv ferie på Madeira skal du booke Apollo Sports-hotellet VIDAMAR Resorts Madeira. På dette førsteklassehotel bor du med den bedste beliggenhed ved havet og har adgang til et væld af sportsaktiviteter.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Madeira, find og book en rejse til Madeira eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Madeira

Hvor kan jeg finde de bedste restauranter? Hvad er der at lave for børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Madeira!

Se alle vores rejse til Madeira

Madeira

  • Behagelig temperatur året rundt
  • Kontrasternes ø med smuk natur
  • Perfekt til udendørsaktiviteter
Læs mere om Madeira

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her