Rejser til Madeira

Madeira:

  • • Behagelig temperatur året rundt
  • • Fascinerende landskab med smuk natur

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Velkommen til Madeira - kontrasternes ø, der altid har været kendt for sin eventyrlige natur, fantastiske udsigter og høje smukke bjerge. I dag kan du kombinere disse store naturoplevelser med byliv, luksuriøse hoteller, god shopping og smukke restauranthaver, hvor du kan nyde et glas Poncha, Madeiras nationaldrik, efter dagens mange eventyrlige oplevelser.

Populære byer, Madeira


Fakta om Madeira

Transfer

Fra lufthavnen til Apollos første hotel i Funchal tager det ca. 30 min. med bus. Transfer foregår normalt med rejseleder.

Strande

Dejlige havbassiner med klipper og trapper ned i havet. De fleste er mod betaling.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 17°c
feb 17°c
mar 18°c
apr 18°c
maj 20°c
jun 22°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 24°c
okt 22°c
nov 20°c
dec 18°c
8,2 ud af 10 Madeira
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1052 anmeldelser
Populære hoteller
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 7/4 2025, Fra København/Kastrup
fra
4.528 DKK
Book

Melia Madeira Mare
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 9/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
5.339 DKK
Book

Savoy Palace
Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 9/12 2024, Fra København/Kastrup
fra
8.256 DKK
Book

Andre rejsemål Portugal

Algarve

Nu kan du booke din næste rejse til den naturskønne Algarvekyst! På Portugals sydlige kyst ligger Algarve, som har kilometerlange sandstrande, charmerende kystbyer og flere gode golfbaner. Læg dertil mere end 3000 soltimer hvert år! Mange steder er omgivelserne uberørte og Algarvekysten præges af brede sandstrande og stejle klipper.

Ericeira

Rejs til Ericeira for at opleve Atlanterhavets bølger, dramatisk kystlinje og en vidunderlig atmosfære blandt brostensbelagte gader. Benyt lejligheden til at besøge Lissabon, de maleriske vinmarker, slå en hole-in-one eller besøge slottene i Sintra. Det mest berømte surfingområde Nazaré er også et besøg værd.

Paco de Arcos

Paço de Arcos ligger vest for Lissabon og det er cirka en halv time i bil eller tog til Lissabon. Paco de Arcos er Lissabons nærmeste strand og på ferien kan du shoppe om morgenen og svømme i havet om eftermiddagen.

Estoril og Cascais

Hvorfor ikke benytte lejligheden til at bo på sol- og stranddestinationerne Estoril eller Cascais og besøge storbyen Lissabon? Destinationerne ligger direkte ved havet på den portugisiske riviera og inden for få minutter i bil finder du flere golfbaner, arkitektur i verdensklasse og hyggelige små bugter.

Lissabon

Lissabon er en by fuld af kontraster, hvor nyt og gammelt er samlet på harmonisk vis. Velkommen til Lissabon - en by med livsglæde, forlystelsesliv, god mad og spændende kultur. Gå en tur i bydelens små stræder, nyd en kop kaffe med udsigt over byen, shop i trendige butikker og slut dagen af med skønne toner fra et liveband.