Tenerife – rejsetips

Tenerife – rejsetips

Smukt vejr hele året, skønne sandstrande, flotte naturfænomener og masser af ting at se og lave – alt dette tilbyder Tenerife. Hvad end du ønsker at gå tur op ad vulkanerne, shoppe, spille golf eller blive klog på gammel arkitektur, kan du læse om vores bedste tips her.

Book din rejse til Tenerife

Garachico, Tenerife

Tenerife mange ansigter

Tenerife er De Kanariske Øers største ø, og her finder du både store og små byer. Læs mere om hvor du skal tage til for at finde Tenerifes mest stilfulde facader fra 1700-tallet, de smukkeste havudsigter og hvor du kan få et indblik i det kanariske hverdagsliv.

Læs mere
Vulkanstranden i Puerto de la Cruz

På tur til Puerto de la Cruz

Smukke landskaber og kanarisk hverdagsliv. Vil du opleve en mere unik side af Tenerife? Puerto de la Cruz i nord er et sikkert valg, når det gælder charme og ægte byliv.

Læs vores tips
Siam Park, Tenerife

Aktiviteter og afslapning

Tenerife tilbyder vandparker i verdensklasse, storslåede poolområder og naturparker. Og når du har tømt energidepoterne, kan du slappe af i skønne Aqua Spa. Vand, vand og atter vand!

Læs vores tips
Los Gigantes

Naturens vidunder

Ud over sit smukke vejr har Tenerife meget at tilbyde, når det gælder natur. Læs mere om hvordan tidens tand langsomt har skabt Europas højeste klippeformationer, frodige skove og den smukke naboø La Gomera.

Læs mere
Vulkanen Teide

Teide – dramatik på højt niveau

Verdens tredje største vulkan ligger på Tenerife. At gå rundt i nationalparken, som omgiver Teide, er næsten som at holde picnic på månen. På toppen af Teide kan du nyde en enestående udsigt over havet og de omkringliggende øer.

Læs vores tips
Candelaria

Religion og mystik

Pyramider – på Tenerife? Tag del af Tenerifes mystiske side og læs om pyramiderne i Güímar, og om øens mange historiske kirker og religiøse monumenter.

Læs mere
Klassiske tapas

Det kanariske køkken

På den kanariske menu finder du både spanske klassikere og egne specialiteter. Få mundvandet til at løbe ved at se vores kulinariske tips med alt lige fra tapas til paella.

Læs mere
Paella

Tenerife bedste restauranter

Nu slipper du for klassisk hverdagsindkøb og madlavning – for nu er det ferie! Tag del af vores bedste restauranttips... er du mest til pizza eller ægte kanarisk kogekunst?

Læs mere
Vulkanstrand på Tenerife

Top 7 strande på Tenerife

Tenerife er De Kanariske Øers største og mest frodige ø. Det dejlige vejr og den høje vandtemperatur gør øen til et paradis for dig, der elsker sand, sol og hav. Tenerife byder på nogle af Spaniens smukkeste strande – se om du kan finde din favorit!

Læs om vores favoritter
Windsurfing

Træn på ferien

Tenerife har meget at tilbyde for dig, som ønsker en aktiv ferie. Det varme Middelhav egner sig perfekt til surfing, og hvis du har lyst til at spille golf, er der masser af muligheder. Fodbold og tennis er også populære aktiviteter på øen.

Læs vores tips
Shopping på Tenerife

Shopping på Tenerife

På Tenerife har du mulighed for at gøre gode fund pga. de lave skatter. Se vores tips til de bedste tøjbutikker, unikke småbutikker, og selvfølgelig – de smukkeste kanariske souvenirs!

Læs mere her