Shoppinggade på Tenerife

Shopping på Tenerife

- vores bedste shoppingtips!

På Tenerife har du mulighed for at gøre gode fund pga. de lave skatter. Se vores tips til de bedste tøjbutikker, unikke småbutikker, og selvfølgelig – de smukkeste kanariske souvenirs!

Shoppingcentre på Tenerife

Tenerife har masser af shoppingcentre, hvor stort set alt, hvad du kan få brug for, er tilgængeligt - til fordelagtige priser. Benyt lejligheden til at shoppe tøj på Tenerife, fordi det er væsentligt billigere end derhjemme. De mest kendte er Oasis, Americas Plaza, Safari, Gran Sur, Siam mall, El Corte Inglés og San Eugenio, men der er også masser af butikker med et mere blandet sortiment. Disse centre åbner som udgangspunkt kl 10.00 om morgenen og lukker kl 22.00 om aftenen, uden at tage siesta. Spørg din rejseleder, hvor de forskellige shoppingcentre ligger.

Shopping i Los Cristianos

På gågaden i Los Cristianos finder du mange små og spændende lokale butikker. Gågaden starter ved den lille kirke, som i øvrigt også er et besøg værd. Når det gælder disse mindre butikker, skal du dog huske, at mange af dem har lukket nogle timer midt på dagen på grund af siesta.

Hvis du leder efter noget mere lokalt, er der flere lokale markeder på Tenerife. I Los Cristianos, hvor der er marked hver søndag mellem kl. 09.00 og 14.00, og i Costa Adeje er der marked torsdag og lørdag, også mellem kl. 09.00 og 14.00. Her har du mulighed for at gøre rigtig gode handler! For tips om andre markeder på Tenerife, tal med Apollos rejseleder.

Køb parfume på Tenerife

Tenerife er et frihandelsområde (toldfrit), hvor du med fordel kan købe parfume til rigtigt gode priser, eftersom afgifter og moms er lavere end på fastlandet. Der findes masser af parfumebutikker, og du kan spare en hel del i forhold til samme produkter derhjemme.

Strelitzia – paradisblomsten

Hvis du vil have en anden velduftende vare med hjem, kan vi anbefale at tjekke den smukke strelitzia-blomst. Du kan bestille en hel kasse med strelitzia-blomster via din rejseleder, så længe du husker at gøre det senest 3 dage, inden du rejser fra Tenerife. Blomsterne kan holde sig friske i ca. tre uger efter hjemkomst, og er et fint minde til dig selv eller en skøn gave.

Køb kanariske råvarer

Hvorfor ikke tage et bid af De Kanariske Øer med hjem? Jamón y Mojo er en spansk delikatessebutik, som har specialiseret sig i iberisk skinke (fra økologiske grise) og kanarisk mojo (en slags god sauce/dressing). Butikken støtter den spanske madkultur gennem sit brede udbud af forskellige marmelader, ost, vin, honning, kager, olie, eddike, oliven, chokolade og en masse andet småt og godt. Butikken ligger på hovedgaden i Los Cristianos.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her