Aktiviteter med børnene

på Tenerife

Der er masser at lave med børnene på ferie på Tenerife! Besøg en af ​​Europas største vandlande Siam Park, spil minigolf eller hvorfor ikke udfordre familien til bowling? Her giver vi inspiration til nogle sjove aktiviteter, der egner sig til familier med børn.


Aktiviteter under og over overfladen

På Tenerife venter populære vandparker med både vandrutsjebaner, bølgepools og lazy rivers - alt der skal til for at underholde hele familien!

Tag med på vores udflugt og oplev livet under vandoverfladen.

Siam Park

Vandlandet Siam Park på Tenerife er et af Europas største af slagsen, og smukt bygget i thailandsk stil med hjælp fra arkitekter fra Thailands kongehus. I Siam Park finder du blandt andet en kunstig strand med sand fra Portugal og en bølgemaskine, der leverer tre meter høje bølger. Prøv også tårnet, hvor du kan opleve frit fald, inden du lander i vandet nedenfor. Parken ligger i Costa Adeje og passer til både unge og gamle vandelskere! Den nemmeste måde at komme hertil er med en gratis bus fra Los Cristianos og Playa de las Americas. Du kan også købe en billet hos din rejseleder på rejsemålet.

Aqualand

Tilbring dagen fyldt med sol og bad i et af øens største vandlande. Her venter en række vandattraktioner, der passer til alle aldre. I vandlandet er der mere end 15 forskellige rutsjebaner, en surfpool, lazy river og et børnebassin. Aqualand Costa Adeje er populært blandt både turister og lokale, så glæd dig til en sjov og actionfyldt dag med hele familien.

Safari under overfladen

Oplev noget anderledes med familien, og tag med os på vores "ubådssafari"-udflugt, et undervandseventyr, der passer til hele familien. Oplev en dag om bord på en rigtig ubåd, der tager dig ned til en dybde på omkring 30 meter i 50 minutter. Sæt dig ned ved et af ubådens store vinduer og nyd det smukke havliv, som dykkerne tiltrækker. Glem ikke kameraet!


Sjove og spændende familieaktiviteter

Udfordr familien på golfbanen, i bowlinghallen eller på fodboldbanen – på Tenerife er der masser af sjove aktiviteter, der passer til hele familien.

Tag med familien på en tur med svævebanen og oplev Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide.

Svævebanen til vulkanen Teide

Tag en svævebanetur op til Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide, en fantastisk oplevelse, der garanterer en dag fyldt med spænding og eventyr. Her kommer du til at opleve den fantastiske udsigt over øens naturskønne landskab og dramatiske bjergtoppe, en unik chance for at se øen fra et helt andet perspektiv.

Giv familien en udfordring

Vil du have det ekstra sjovt med familien på ferien? Så udfordr børnene i minigolf i Los Cristianos! Der er en fin og hyggelig minigolfbane lige ved siden af ​​hotellet H10 Big Sur. Flere af de andre større hoteller har også minigolfbaner. Hvis du bliver træt af udendørsaktiviteter, kan du spille bowling på Megabowl, der ligger i centrum af Lagos de Fanabe.

Fodbold på ferien

Uanset om du vil spille alene, se en rigtig kamp live eller nyde fodbold på storskærm sammen med andre, er der masser af muligheder på Tenerife. I Playa de las Americas er der en fodboldbane, hvor du med sikkerhed vil finde entusiaster, der vil spille med eller mod dig. I Santa Cruz er der det store fodboldstadion, hvor du kan se det lokale fodboldhold Tenerife spille.

Sjov på gokartbanen

Midtvejs mellem lufthavnen mod syd og Playa de las Americas er der en gokartbane. Her kan du trykke speederen i bunden, og vise hvem der er bedst! Et perfekt sted for familie eller venner, der vil have det sjovt sammen.

Polly & Mino er alle børns favoritter. De kan dukke op ved poolen, i børneklubben eller ja, lidt hvor som helst egentligt.

Glade børn - glade forældre

Hvis du planlægger en rejse med børn, så tjek vores Apollo Mondo Family-hotel Green Garden Resort. Her venter et stort poolområde med både afslapning og vandlege for alle aldre, mad fra alle verdenshjørner og selvfølgelig børnenes favorit - Club Polly & Mino.

Børnene kan også lære at svømme i Swim School by Apollo, vores egen svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.

På Tenerife får du en uforglemmelig familieferie!


Hoteller for børnefamilier på Tenerife

Vælg mellem lækre og komfortable hoteller med blandt andet All Inclusive og dejlige børnepools!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find og book rejsen her