Udsigt over Las Teresitas-stranden på Tenerife

Tenerifes bedste Instagram-steder

De steder du ikke vil gå glip af!

Oplev et anderledes Tenerife. Lej en bil, og tag på roadtrip til øens bedste Instagram-steder. Stop for en kanarisk kaffe i bjergene, spis på en Michelin-restaurant, tag til de fineste strande, og hvorfor ikke slutte af med stjernekiggeri på Teide?


Instagram-steder - Puerto de la Cruz

Autentisk atmosfære, gode restauranter og masser af muligheder for at tage flotte billeder.

1. De udsøgte facader

Gå langs gader med huse, hvor farvekontrasterne bare er "wow".

2. De mystiske træer i den botaniske have

Botanico Jardin er en af de ældste og mest prestigefyldte haver i verden, grundlagt i det 18. århundrede og med mere end 4000 plantearter. At gå herind er som at træde ind i en tæt jungle med masser af træer, palmer, buske og planter.

3. Agatha Christie-trappen

Krimiforfatteren tilbragte en del tid i Puerto de la Cruz, og byen har opkaldt en gade efter hende. Mindetrappen er omgivet af blomster og buske, og hvert trin på trappen er en bogtitel. Et perfekt sted til fotografering.

4. Maden!

Der er masser af gode restauranter heroppe i nord. Alt fra små tapasbarer til restauranter, der er blevet tildelt Guide Michelins "Bib Gourmand", restauranter, der serverer veltilberedt mad til en rimelig pris. 

 


Instagram-steder - Mascadalen & bjergene

Smuk udsigt og nye smagsoplevelser

 

1. Nyd en lækker Barraquita

Stop i en bjerglandsby og få en Barraquita, en typisk kanarisk kaffe med kondenseret mælk. Den er så god! Og man kan ikke bede om en flottere kaffe.

2. Autentisk tapas

Når det er tid til frokost, kan du nyde nogle tapas på en typisk kanarisk tapasrestaurant i en af de charmerende bjerglandsbyer. 

3. Masca-dalen

Skønheden i Masca-dalen tager næsten pusten fra dig. Stop og vandre lidt, og tag masser af smukke billeder af dale og klippeformationer. 


Instagram-steder - Teide

Øens stolthed - Teide, må man ikke gå glip af. Der er så mange dejlige ting at fylde maven med! 

 

1. På vej til Teide

Stop bilen, vent til der er bilfrit, og find kameraet frem for at tage nogle virkelig flotte billeder med Teide i baggrunden.

2. Symbolet på Tenerife

Drageblodstræer er blevet et symbol på Tenerife. Hvad kunne være mere lækkert end at fange et dragetræ, som det også kaldes, og Teides sneklædte top på et og samme billede? 

3. Magisk udsigt

Tag svævebanen op til Teide, og oplev en betagende udsigt på den 8 minutter lange tur. På toppen, 3.555 meter over havets overflade, er der en udsigtsstation, og hvis sigtbarheden er god, kan du se hele vejen til La Gomera.

4. Stjernekiggeri

Stjernekiggeri på toppen af Teide, helt fri for lysforurening. Sig ikke mere - simpelthen magisk! En oplevelse, du ikke må gå glip af. 


Instagram-steder - Strande og steder ved havet

Flotte lavaformationer og perfekte strande - Tenerife har mange magiske steder ved vandet.

1. Charco el Diablo

Charco el Diablo, djævlens pool, er et mesterværk skabt af naturen. Unikke lavaformationer, der danner naturlige pools. Men det er nok bedst at holde sig til at blive forført af dens skønhed og tage flotte billeder, og ikke bade her.

2. Las Teresitas - Tenerifes svar på Copacabana

Las Teresitas bliver ofte sammenlignet med strandene i Caribien. Og det er let at se hvorfor med de svajende palmer og det gyldne sand. 

3. Benijo Beach

En lidt utilgængelig, men utrolig smuk og uspoleret strand i den nordøstlige del af Tenerife. De bedste billeder er næsten fra trappen, der fører ned til stranden, med de mægtige klipper som baggrund.


Stilfulde hoteller på Tenerife, du ikke vil gå glip af

Udvalgte hoteller egnet til et voksent publikum


Go. Live a little!

Go. Live a little!

I rejseprogrammet Go. Live a little har vi hos Apollo sendt fem kendte profiler ud til nogle af vores mest populære rejsemål. Her får de lov til at opleve alt det, der gør det så skønt at rejse. Vi har også udfordret dem til at teste deres egne grænser og gå ud over deres komfortzone. 

Da Erik Segerstedt satte den danske danser Claudia Rex sammen med den norske fitness-influencer Catrine Collins, opstod der et venskab med det samme. På Tenerife bor de på det dejlige Green Garden Resort og prøver at køre på mountainbike ned ad Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide (3718 meter over havets overflade) - hele vejen ned til stranden. De vil også nyde en solrig udflugt på havet med den ekstra bonus at blive overrasket af delfiner.

Book flybillet


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her