Tenerife – rejsetips

Tenerife – rejsetips

Smukt vejr hele året, skønne sandstrande, flotte naturfænomener og masser af ting at se og lave – alt dette tilbyder Tenerife. Hvad end du ønsker at gå tur op ad vulkanerne, shoppe, spille golf eller blive klog på gammel arkitektur, kan du læse om vores bedste tips her.

Book din rejse til Tenerife

Det kanariske køkken

På den kanariske menu finder du både spanske klassikere og egne specialiteter. Få mundvandet til at løbe ved at se vores kulinariske tips med alt lige fra tapas til paella.

Læs mere

Top 8 strande på Tenerife

Tenerife er De Kanariske Øers største og mest frodige ø. Det dejlige vejr og den høje vandtemperatur gør øen til et paradis for dig, der elsker sand, sol og hav. Tenerife byder på nogle af Spaniens smukkeste strande – se om du kan finde din favorit!

Læs om vores favoritter

Teide – dramatik på højt niveau

Verdens tredje største vulkan ligger på Tenerife. At gå rundt i nationalparken, som omgiver Teide, er næsten som at holde picnic på månen. På toppen af Teide kan du nyde en enestående udsigt over havet og de omkringliggende øer.

Læs vores tips

Shopping på Tenerife

På Tenerife har du mulighed for at gøre gode fund pga. de lave skatter. Se vores tips til de bedste tøjbutikker, unikke småbutikker, og selvfølgelig – de smukkeste kanariske souvenirs!

Læs mere her

Tenerifes mange ansigter

Læs mere om hvor du skal tage til for at finde Tenerifes mest stilfulde facader fra 1700-tallet, de smukkeste havudsigter og hvor du kan få et indblik i det kanariske hverdagsliv.

Læs mere

Karneval på Tenerife

Vil du opleve ægte feststemning, så skal du tage til Tenerife ved månedsskiftet i februar-marts hvert år. Det største karneval er det i Santa Cruz, og du kan se frem til dans, musik og gode gadefester. 

Læs mere om karnevallerne

Tenerifes bedste restauranter

Nu slipper du for klassisk hverdagsindkøb og madlavning – for nu er det ferie! Tag del af vores bedste restauranttips... er du mest til pizza eller ægte kanarisk kogekunst?

Læs mere

På tur til Puerto de la Cruz

Smukke landskaber og kanarisk hverdagsliv. Vil du opleve en mere unik side af Tenerife? Puerto de la Cruz i nord er et sikkert valg, når det gælder charme og ægte byliv.

Læs vores tips

Seværdigheder på Tenerife

Pyramider – på Tenerife? Det kan lyde mærkeligt, men det er rigtigt nok! Oplev Tenerifes mystik og læs om pyramiderne i Güímar, og om øens mange historiske kirker og religiøse monumenter.

Læs mere

Naturens vidunder

Ud over sit smukke vejr har Tenerife meget at tilbyde, når det gælder natur. Læs mere om hvordan tidens tand langsomt har skabt Europas højeste klippeformationer, frodige skove og den smukke naboø La Gomera.

Læs mere

Træn på ferien

Tenerife har meget at tilbyde for dig, som ønsker en aktiv ferie. Det varme Middelhav egner sig perfekt til surfing, og hvis du har lyst til at spille golf, er der masser af muligheder. Fodbold og tennis er også populære aktiviteter på øen.

Læs vores tips