Tenerifes magiske natur

Ud over sit smukke vejr har Tenerife meget at tilbyde, når det gælder natur. Læs mere om hvordan tidens tand langsomt har skabt Europas højeste klippeformationer, frodige skove og den smukke naboø La Gomera.

Drageblodstræet

Los Gigantes

De enorme klipper på Tenerifes vestkyst hedder Los Gigantes og er nogle af Europas højeste klippeformationer, som dog langsomt nedbrydes af vejr og vind. Man mener, at klipperne har været 800 meter høje fra begyndelsen, men i dag er de "kun" 600 meter. Los Gigantes er en perfekt udflugtsdestination, hvis man tager rundt på øen i udlejningsbil.

Drageblodstræet

Mellem vingårde og bananplantager i nord ligger den lille by Icod de los Vinos. I byens centrum findes en velbevaret park med en unik seværdighed: drageblodstræet. Mægtigt, højt og knudret rejser det sig, 3.000 år gammelt. Her findes desuden en kirke som har en utrolig smuk altertavle. Læg mærke til det store sølvkors inde i kirkens museum.

La Gomera

La Esperanza-skoven

Hvis du drejer af fra motorvejen mellem Puerto de la Cruz og Santa Cruz et lille stykke efter at have passeret lufthavnen, kommer du til et sted, der hedder La Esperanza. Jo højere op man kommer, desto mere frodig og grøn bliver naturen, samtidigt med at man også mærker, at temperaturen bliver køligere.

Anaga

På den nordvestlige del af øen finder du Anaga-massivet. Her kan du opleve de fantastiske kløfter, den magiske natur og nyde de smukke, frodige omgivelser. Hvis du ikke ønsker at tage dertil på egen hånd, kan du tage med os på vores udflugt til Tenerifes nordkyst.

Se Jacarandaen blomstre

Man kan ikke undgå at blive forelsket i denne smukke ø med en natur, der veksler mellem venligt, frodigt grønt og dramatiske bjergområder. Grøntsager og tropiske frugter vokser i den vidunderligt behagelige varme.

Smukke blomster og buske omgiver husene og de små byer. Her nyder du meget friske bananer, ananas, papaya, mango og avocado. Hvis du er heldig, kan du se jacarandatræets smukke syrenblomster på bare grene.

La Gomera

La Gomera er Tenerifes vestlige naboø med høje bjerge og dybe dale. I Calle del Medio i San Sebastián ligger den smukke stenkirke Iglesia de la Ascensión, stedet for Columbus' sidste gudstjeneste inden han tog på opdagelse i Amerika. Det går flere færger om dagen fra Los Cristianos til La Gomera.

En af øens mest naturskønne dale hedder Valle Gran Rey. Her findes et væld af tomatbuske, appelsin- og banantræer. Længst nede i dalen finder du La Playa, og her ligger restauranterne på rad og række langs med stranden. En af vores favoritter er Casa Maria. Om aftenen samles lokale for at nyde den fantastiske solnedgang, som får havet til at glitre i gult og rødt.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her