Udsigt over golfbanen på Tenerife

Golfrejser på Tenerife

Book en golfrejse til Tenerife, den grønne ø på De Kanariske Øer, som er blevet et yndet rejsemål for golfspillere. Det behagelige klima, de smukt beliggende golfbaner og den storslåede natur er blot nogle af grundene til det. Her kan du læse mere om golf på Tenerife her!

Golf på Tenerife

Golfrejser til Tenerife

De fleste af golfbanerne på Tenerife ligger i den sydvestlige del af øen ved Costa Adeje og Los Cristianos. I dette område ligger de to populære golfbaner Golf del Sur og Buenavista Golf. Noget af det bedste ved en golfferie på Tenerife er, at du kommer til at opleve det fantastiske naturlandskab med udsigt til den mægtige Teide-vulkan, klipper, lavasand og frodige eksotiske planter.

Vejret på Tenerife

Tenerife har faktisk flere forskellige klimaer, hvor de sydlige dele af øen er dem med flest solskinstimer. Det fine ved Tenerife, og de andre Kanariske Øer, er, at temperaturen er behagelig hele året rundt. En golfrejse til Tenerife egner sig med andre ord til enhver tid, og du kan selv vælge, om du vil spille golf i dejlig sommervarme eller have det lidt køligere.

Book en golfrejse til Tenerife

Med vores søsterselskab Golf Plaisir kan du tage på golfrejse til Tenerife. Her kan du vælge mellem forskellige pakker, hvor fly, hoteller, greenfee og meget mere er inkluderet i prisen.


Populære golfbaner på Tenerife

Oplev smukke golfbaner på Tenerife

Buenavista Golf

Buenavista Golf har en smuk beliggenhed lige ved klipperne, hvor bølgerne fra Atlanten kommer ind. Hele banen ligger på en skråning ned mod havet med de mægtige Teno-bjerge i baggrunden. Banen er velegnet til både begyndere og øvede, med seks par 5, seks par 4 og seks par 3 huller.

Golf del Sur

Golf del Sur er en af ​​Tenerifes mest populære golfbaner og byder på 27 huller af varierende karakter. Banen er foret med palmer og kaktusser, og nogle af bunkerne har sort lavasand. Brede fairways og store greens præger denne golfbane og alle sløjfer ligger tæt på klubhus og restaurant.

Amarilla Golf

Spil golf på en golfbane, der går helt ned til havet - Amarilla Golf! Nogle gange venter her en lidt udfordrende runde golf, men på trods af dette fungerer det også for mindre erfarne golfspillere. Det hyggelige klubhus har en stor terrasse, hvor du kan afslutte dagens runde golf med tapas i solen.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her