Cykling på Tenerife

Aktiv ferie på Tenerife

Tenerife har meget at tilbyde for dig, som ønsker en aktiv ferie. Det varme Middelhav egner sig perfekt til surfing, og hvis du har lyst til at spille golf, er der masser af muligheder. Fodbold og tennis er også populære aktiviteter på øen.

Cykling

Et af paradiserne for landevejscykling kan findes på den kanariske ø Tenerife. Her venter udfordrende bjergveje, fantastiske kyststrækninger og et klima, der er perfekt året rundt. For de lidt mere erfarne cyklister er Tenerife en drømmedestination, så sørg for at tilføje Tenerife til din bucket list over steder, du vil cykle.

Tre grunde til at vælge Tenerife til din næste cykelferie:

  • Naturskønne udsigter
  • Varierende terræn
  • Dejligt klima året rundt

Golf

Hvis du er golfentusiast, så findes der to rigtig gode 18-hullers baner på Tenerife, ved hotel Green Garden Resort og i Costa Adeje. Kontakt din rejseleder for mere information. Hvis du ikke er den mest erfarne golfspiller, men stadig vil underholdes, er der masser af muligheder i Los Cristianos. Her ligger nemlig en lille hyggelig minigolfbane, lige ved hotel H10 Big Sur. Flere af de større hoteller har også minigolfbaner.

Træningssessioner og afslapning i Aqua Spa

Hvorfor ikke planlægge at slappe lidt ekstra af på ferien? Med en spadag på Aqua Spa kan du nyde forskellige former for massage, manicure og pedicure og andre dejlige spabehandlinger. Derudover er der flere indendørs pools, jacuzzier og mindre specialpools samt en stor spa med forskellige træningspas. Spaen ligger i nærheden af ​​Tagoro Costa Adeje-hotellet i Playa de las Americas.

Surfing på Tenerife

Surfing

De Kanariske Øer er et af de bedste steder i Europa, når det gælder surfing. Hertil kommer entusiaster fra såvel Australien som Italien og Frankrig for at nyde de gode bølger. De bedste surfområder ligger i Playa de las Americas, men hvis man er nybegynder, er det en god idé at tage forbi en af de professionelle surfskoler, inden man stiller sig på brættet. Foran Hotel Las Palmeras ligger de bedste officielle surfskoler, heraf en der hedder Palm Beach Surf og ejes af en engelsktalende brasilianer, som går mere op i sikkerhed end hurtige surflektioner. Kontakt din rejseleder for mere information!

Tennis

Mange hoteller har egne tennisbaner. Som regel booker du tid i receptionen, hvor du også kan leje ketsjere og bolde. Tennisbaner mod betaling finder du blandt andet ved hotel H10 Conquistador i Playa de las Americas og ved hotel Bella Vista og hotel Bahía Principe San Felipe i Puerto de la Cruz.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Tenerife, find og book en rejse til Tenerife eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Tenerife

Hvad kan man lave på Tenerife? Hvilke strande er de bedste? Hvilke restauranter skal jeg besøge? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Tenerife!

Se alle vores rejsetips for Tenerife

Tenerife

  • Den største af De Kanariske Øer
  • Nyd sandstrande i syd og bystemning i nord
  • Oplev Teide - den store vulkan
Læs mere om Tenerife

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her