Premiumrejser Rhodos

  • • Kom med på en social ferie
  • • Nøje udvalgte udflugter
  • • Oplev det lokale Rhodos

Rhodos – solguden Helios' rige!

Helios er en solgud i græsk mytologi og søn af Hyperion og Theia. Selv om der er mange andre guder end Helios, så er Helios især speciel for grækerne, der bor på Rhodos. Sagnet siger også, at Helios var så betaget af Rhodos, at han bad Zeus, gudernes konge, om at få Rhodos som sit rige. Helios optræder oftest i ung skikkelse og kørende i en vogn med fire heste på vej over himlen fra øst til vest. Om natten sejler han over havet i en gylden båd i den modsatte retning - ligesom solen.

På vores premiumrejse til Rhodos bor du på vores hyggelige hotel Dionysos, som ligger i området ved Ialyssos & Ixia.

Populære hoteller Premiumrejser Rhodos

Dionysos i Ialyssos & Ixia & Tholos, Rhodos

Premiumrejse Dionysos

Fra 3.698 DKK


Sol, sommer og historie

Legenden om Helios var årsagen til at Rhodos i antikkens tid var hjemstedet for en af verdens syv underværker - Kolossen på Rhodos, som er en gigantisk bronzestatue til ære for solguden. Desværre blev den ødelagt i et jordskælv 226 år f.Kr, og den er aldrig blevet rekonstrueret. De tidligere beboere på Rhodos stammer tilbage til Minoerne, men på grund af sin strategiske beliggenhed har Rhodos været beboet af mange folkeslag op gennem historien. 

I Rhodos by er der utallige bygningsværker, der går langt tilbage i historien, og den gamle by i centrum byder på en blanding af både byzantinsk, romersk og tyrkisk arkitektur. Om legenden omkring solguden er sand, er der ingen, der ved, men måske er det en del af forklaringen om, hvorfor Rhodos har så mange soltimer pr. dag. Der er nemlig ikke mange andre øer i Middelhavet, der kan matche Rhodos, når det gælder det.

I dag er Rhodos en yndet ferieperle for soltørstige turister fra hele Europa. Gennemsnitstemperaturen er normalt over 20 grader fra maj til oktober. Mange af hotellerne ligger også tæt på strandende, som er nogle af de skønneste. Der er også meget at se og opleve på Rhodos, oplev fx Apollons tempel i Rhodos Akropolis!

Dette er inkluderet i rejsen:

GruppresorDirekte fly Billund eller København

Gruppresor1 x indchecket bagage + 1 x håndbagage på flyrejsen

GruppresorTransport mellem lufthavn og hotel

Gruppresor7 nætter i delt dobbeltværelse på 4-stjerners hotel

Gruppresor7x morgenmad, 1x frokost, 7x middag

GruppresorDrikkevarer til måltiderne (halv flaske vin, øl, mineralvand)

GruppresorSkræddersyet program med 3 udflugter:

GruppresorSkandinavisktalende guider og rejseledere

GruppresorLanceringstilbud: 500,- i rabat!


Bemærk: turen har et begrænset antal pladser!