Rejser til Kanali

Kanali:

  • • Smuk strande og skøn natur
  • • Rolige omgivelser
  • • Afslappet stemning

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Kanali er byen for afslapning for dig og din familie. Den fredelige by er beliggende på det græske fastland i landlige omgivelser. Højdepunktet i Kanali er den 20 kilometer lange sandstrand, som strækker sig langs med hele byen. Lej en bil hvis du vil opleve de historiske steder og frodige omgivelser i Epirus-området. Her er utrolig meget at opleve i området, som du nemt kommer til i bil.

Specialtilbud

Book senest den 27/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på rejser til dette rejsemål med afrejse i perioden 6/6 - 31/10. Gælder fly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

Populære hoteller Kanali

SESA Boutique Hotel i Kanali, Grækenland

SESA Boutique Hotel

Fra 5.796 DKK
Pool på hotel Ionian Theoxenia i Kanali, Grækenland

Ionian Theoxenia

Fra 3.432 DKK

Must

Fra 3.323 DKK

Fakta om Kanali

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen Aktion via en tunnel til Preveza og videre til Kanali tager det ca. 25 minutter. Fra lufthavnen i Ioannina til Kanali tager det ca. 1 time og 45 minutter. Transfer er ofte med minibus, og busskifte kan forekomme. Transfer sker normalt uden Apollos personale.

Strande

Stranden Kanali strækker sig langt langs hele byen. Stranden har ikke solstole og parasoller. Grovkornet sand- og rullestensstrand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
9,0 ud af 10 Kanali
Vores gæsters vurdering, Baseret på 61 anmeldelser