rejsemål

Rhodos By er det perfekte rejsemål hvis du ønsker sol og strand i kombination med pulserende byliv. Her kan du tilbringe feriedage ved stranden, slentre rundt i shoppinggaderne eller slå dig ned i den livlige Mandrakihavn og betragte bådene der lægger til her. Tag en gåtur gennem den charmerende gam...

Læs mere om Rhodos by 23 hoteller fra 2.407 DKK

Rejs til den herlige ferieby Kolymbia eller til Afandou og stift bekendtskab med Rhodos længste strand. På Afandous herlige strand findes solstole og parasoller samt nogle hyggelige strandbarer, hvor du kan spise en let frokost. Vandet i bugten er krystalklart og lokker med en dejlig temperatur.

Læs mere om Afandou & Kolymbia 7 hoteller fra 3.136 DKK

Rejs til rolige Kalithea og Faliraki og fortab dig i pittoreske omgivelser og skønne strande, som er perfekte til herlige feriedage. Vil du bo ved den skønne Falirakistrand tilbyder vi flere gode hotelmuligheder.

Læs mere om Kalithea & Faliraki 15 hoteller fra 2.339 DKK

Rejs til en af de hyggelige byer Lardos, Kiotari og Pefkos og oplev en afslappet og rolig ferie.De tre små byer er alle nær badesteder; små badebugter eller lange rullestensstrande. Vandet er krystalklart og perfekt for dig, der vil udforske livet under havoverfladen.

Læs mere om Lardos, Kiotari & Pefkos 8 hoteller fra 2.796 DKK

Rejs til det postkortsmukke Lindos på ferie. Byen er en af Rhodos', og hele Grækenland, mest berømte byer med hvidkalkede små huse med blå døre, smalle gyder og et gammelt tempel. Derudover er der flere gode strande i nærheden. Med Apollo bor du på lidt mere luksuriøse hoteller, der tilbyder en mege...

Læs mere om Lindos 3 hoteller fra 7.353 DKK

Rejs til Ialyssos-kysten på vestsiden af Rhodos, hvor du finder de skønneste strande og hyggelige byer. Solnedgangen her er storslået!

Læs mere om Ialyssos, Ixia & Kremasti 20 hoteller fra 1.298 DKK