Rejser til Vrachos

Vrachos:

  • • Lang sandstrand
  • • Spændende udflugter inden for bilafstand

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Vrachos er en lille by med en tre kilometer lang og dejlig sandstrand. Tilbring din ferie ved stranden og nyd solen og havet – eller lej en bil og oplev omgivelserne.

Specialtilbud

Book senest den 27/6 og få 500,- rabat pr. person i ordinær seng på rejser til dette rejsemål med afrejse i perioden 6/6 - 31/10. Gælder fly+hotel og kun nybookinger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 

Populære hoteller Vrachos

Hotel Atlon I Vrachos, Grækenland.

Atlon

Fra 3.071 DKK
Hotel Korali House i Vrachos, Grækenland.

Korali House

Fra 3.977 DKK
Hotel Flevas Mill i Vrachos, Grækenland.

Flevas Mill

Fra 3.350 DKK

Fakta om Vrachos

Transfer

Fra lufthavnen Aktion via en tunnel til Preveza og videre til Vrachos tager det ca. 35 minutter. Fra lufthavnen i Ioannina til hotellerne i Vrachos tager det ca 1 time og 40 minutter. Transfer sker ofte med en minibus, og busskifte kan forekomme. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Stranden, som strækker sig mellem Vrachos og byen Loutsa, er en tre kilometer lang sandstrand. Den er blevet tildelt miljømærkningen Det Blå Flag for sin høje kvalitet.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
8,4 ud af 10 Vrachos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 27 anmeldelser