Rejser til Korfu

Korfu:

  • • Dyk i det krystalklare hav
  • • En græsk smuk perle
  • • Spændende historie

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

På Korfu viser Grækenland sig fra en af sine bedste sider. Øens skønhed defineres af det klare vand, de lange, bløde strande på vestkysten, betagende højder og frodige olivenlunde. I Korfu by er der tydlige spor fra den venetianske arv, og i de smalle stræder kan du nyde et sofistikeret udvalg af restauranter, caféer og natklubber.

Du også booke en pakkerejse med fleksibel rejselængde til Korfu.

Fakta om Korfu

Restauranter

Middag med græsk salat og moussaka på taverne koster ca. 120 DKK. En øl ca. 15 DKK.

Transfer

Til Agios Gordis, Agios Georgios og Glyfada tager det ca. 45 min. Til hotellerne i Acharavi tager det ca. 50 min og til Roda ca. 55 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Korfu har mange badestrande, f.eks. Glyfada, Agios Gordis og Agios Georgios på vestkysten med brede, fine sandstrande og krystalklart vand. Paleokastritsa med spændende grotter og sand- og rullestensstrande. Ved Korfu by ligger Mon-Repo stranden der er en sand/stenstrand. Gouvia og Dassia på østkysten har stenstrande med sandbund. I Sidari i nord er der dejlige bugter, sandstensklipper samt en fin sandstrand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 11°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
dec 12°c