Rejser til Skiathos

Skiathos:

  • • Her findes over 60 badestrande
  • • Hyggelige restauranter
  • • Frodig ø

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

Skiathos kommer tilbage i 2022

Grundet usikre tider er vi blevet nødt til at ændre i årets sommerprogram. Det betyder desværre, at vi ikke flyver til Skiathos i år. Vi håber derimod, at du finder noget andet, der frister, blandt sommerens store udvalg.

Skiathos er en frodig ø med over 60 strande at vælge imellem! Her findes alt lige fra lange, velbesøgte strande til små hemmelige bugter. Der er en god chance for, at du finder dit eget favoritsted.

Fakta om Skiathos

Restauranter

En 2-retters middag uden drikkevarer koster ca. 150 kr.

Transfer

Fra Skiathos lufthavn til vores hoteller i Skiathos by og Megali Ammos tager det ca. 10 min.,til Vasilias og Achladies ca. 15 min., til Agia Paraskevi og Platanias ca. 20 min. og til Koukounaries ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

På Skiathos er der mange strande og badebugter at vælge imellem. Mange af de fine sandstrande ligger langs sydkysten, f.eks. Koukounaries. I nord finder man den fine rullestensstrand, Lalaria, som man kommer til med båd, samt fredfyldte sandstrande, som man kommer til med bil eller scooter. I udkanten af Skiathos by ligger den velbesøgte strand, Megali Ammos, med vandsportsaktiviteter og taverner. I Achladies findes også en sandstrand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 27°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 12°c

Afrejselufthavn-københavn

8,3 ud af 10 Skiathos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 893 anmeldelser

Populære hoteller

Diamanta

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelse, 7 nætter, 28/5 2022, Fra København/Kastrup

fra 3.998 DKK

Book

Elias

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed, 7 nætter, 28/5 2022, Fra København/Kastrup

fra 3.606 DKK

Book
Se alle hoteller