Strand med krystalklart vans på Rhodos

Rhodos' bedste strande

- vores bedste tips!

Rhodos har strande til enhver smag. Fredelige, uforstyrrede strande, småstenstrande, paradisstrande og strande for dig, der vil have fart og aktiviteter. Her er nogle af vores favoritter.

Charmerende Stegna

På Rhodos’ østkyst ligger den fredelige strand Stegna. Her møder du masser af charme og virkelig klart vand. Et par hyggelige taverner gør det maleriske billede perfekt.

Ladiko og Anthony Quinn

I Ladiko-bugten er der to meget fine strande: Ladiko og Anthony Quinn. Ved Ladiko er vandet så stille som om der lå olie på, og navnet betyder faktisk også olie. På den anden side af bugten ligger den populære strand Anthony Quinn, som fik sit navn fra skuespilleren af den klassiske film "The Canons of Navarone", der blev indspillet her. Uanset hvilken af de to strande du vælger, så er bugten et rigtig hyggeligt sted at besøge, og du kan ofte se en masse fisk her.

Den populære Ellistrand

Ellistranden i Rhodos by består både af sand og sten. Her er der liv og masser af aktiviteter hele dagen, og der er mange restauranter og caféer, hvor du kan nyde noget koldt at drikke i skyggen. Ved hoppetårnet kan du lave adrenalinpumpende dyk ned i det skønne vand.

Fuld fart i Faliraki

Langs den flere kilometer lange strand i Faliraki kan du prøve alt fra bananbåd og vandcykel til vandski, jetski og windsurfing. Der er også flere baner for dig, der har lyst til at spille beachvolley.

Afandou-stranden

Velkommen til en af Rhodes længste strande. Her nyder grækerne selv deres fridage. Om aftenen samles de til grill og har det sjovt sammen. På Afandou-stranden er der også vandsport som bananbåd, paraglidning, og meget mere.

Den smukke Prasonissi-strand

Prasonissi-stranden er en unik strand beliggende i bunden af Rhodos’ sydspids, hvor Middelhavet og Det Ægæiske Hav mødes. Det er en meget speciel oplevelse at se de ægæiske bølger i kontrast til Middelhavets rolige klare vand. Prasonissi-stranden tiltrækker mange windsurfere.

Fourni Beach

På vestkysten af Rhodos nær byen Monolithos ligger den fine strand Fourni. Fourni er en lille afskilt strand i smukke omgivelser - perfekt til afslapning. Det er lettest at komme hertil i lejebil.

Den børnevenlige Tsambika-strand

Tsambika-stranden anses af mange for at være den bedste sandstrand på Rhodos. Her er stranden bred og lavvandet, og vandet er klart. Her er nogle enkle caféer og vandsport for den, der vil være lidt aktiv. Du er velkommen til at besøge Tsambika-klosteret, når du er her. Udsigten fra klosteret er magisk.

Du kan også komme med på en af ​​vores bådudflugter, hvor det er muligt at svømme fra båden ved siden af ​​Tsambika-stranden.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Rhodos, find og book en rejse til Rhodos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Rhodos

Her finder du vores bedste tips om de hyggeligste restauranter, dejligste strande, smukkeste seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Rhodos

Rhodos

  • Sol-, strand-, og storbyferie
  • Ægte perle i det græske ø-hav
  • Smukke strande til dovne dage
Læs mere om Rhodos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her