Rhodos by

  • • Middelalderlig charme i Den gamle By
  • • Stort udbud af shopping
  • • Pulserende natteliv

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rhodos By er det perfekte rejsemål hvis du ønsker sol og strand i kombination med pulserende byliv. Her kan du tilbringe feriedage ved stranden, slentre rundt i shoppinggaderne eller slå dig ned i den livlige Mandrakihavn og betragte bådene der lægger til her. Tag en gåtur gennem den charmerende gamle by.Fakta om Rhodos by

Transfer

Fra lufthavnen til de første hoteller i Rhodos by tager det ca. 25 min. Apollo rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Lige ved byen og på begge sider af øen er der lange strande. I vest ligger Windy Beach, der i højsæsonen har en skøn brise. Understrømme kan forekomme. I øst ligger den smalle, men hyggelige Elli-strand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 22°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 27°c
okt 24°c
nov 21°c
dec 18°c
8,0 ud af 10 Rhodos by
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1995 anmeldelser

Andre byer Rhodos

Ialyssos, Ixia & Kremasti

Rejs til Ialyssos-kysten på vestsiden af Rhodos, hvor du finder de skønneste strande og hyggelige byer. Solnedgangen her er storslået!

Lindos

Rejs til det postkortsmukke Lindos på ferie. Byen er en af Rhodos', og hele Grækenland, mest berømte byer med hvidkalkede små huse med blå døre, smalle gyder og et gammelt tempel. Derudover er der flere gode strande i nærheden. Med Apollo bor du på lidt mere luksuriøse hoteller, der tilbyder en meget komfortabel indkvartering.

Lardos, Kiotari & Pefkos

Rejs til en af de hyggelige byer Lardos, Kiotari og Pefkos og oplev en afslappet og rolig ferie.De tre små byer er alle nær badesteder; små badebugter eller lange rullestensstrande. Vandet er krystalklart og perfekt for dig, der vil udforske livet under havoverfladen.

Afandou & Kolymbia

Rejs til den herlige ferieby Kolymbia eller til Afandou og stift bekendtskab med Rhodos længste strand. På Afandous herlige strand findes solstole og parasoller samt nogle hyggelige strandbarer, hvor du kan spise en let frokost. Vandet i bugten er krystalklart og lokker med en dejlig temperatur.

Kalithea & Faliraki

Rejs til rolige Kalithea og Faliraki og fortab dig i pittoreske omgivelser og skønne strande, som er perfekte til herlige feriedage. Vil du bo ved den skønne Falirakistrand tilbyder vi flere gode hotelmuligheder.