Rejser til Leros

Leros:

  • • Pittoresk og smuk ø
  • • Leros giver ro i sjælen
  • • Små bugter og hyggelige byer

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Leros er en lille, pittoresk og smuk ø, som byder dig velkommen i frodige omgivelser. Her venter høje klipper, mange små bugter og hyggelige byer. Leros er et paradis for dig, som søger det ægte Grækenland.

Vigtig information vedrørende transfer til LerosFakta om Leros

Tidsforskel

+1 time.

Restauranter

En del taverner og restauranter i Alinda og nogle enkelte i Crithoni. Større udbud i Agia Marina og Platanos.

Transfer

Vigtig information om transfer - læs mere her.

Strande

Leros har mange smukke badebugter med krystalklart vand. Strandene består oftest af sand blandet med småsten. De større bugter og strande har solstole og parasoller. De fleste af øens strande er rolige. Alinda-stranden er lavvandet og en af de mest populære strande på øen. I højsæsonen er der mere tætbefolket på denne strand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 18°c
maj 22°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
7,7 ud af 10 Leros
Vores gæsters vurdering, Baseret på 275 anmeldelser

Andre rejsemål Grækenland

Parga

Smukke Parga er romantisk idyl. Her er frodigt, strandene er fantastiske og om aftenen glitrer byen. Parga er nydelse og afslapning, og det er altid svært at forlade Parga efter en ferie.

Zakynthos

Når du rejser til Zakynthos møder du fine strande, frodige omgivelser og et dejligt klima. På øens vest- og nordkyst hælder klipperne stejlt ned mod havet. Her findes flere fantastiske sandstrande i badebugter, som kun kan nås med båd.

Parnassos

Parnassos er det største skisportssted i Grækenland og et af de bedste skisportssteder på Balkan med et topmoderne liftsystem, varierede pister og lettilgængelig off-piste. Ud over skiløb med udsigt over Middelhavet byder Parnassos på kultur og gastronomi i en fantastisk kombination.

Thessaloniki

Rejs til Thessaloniki - en fantastisk by, der byder på alt fra historiske seværdigheder, hippe restauranter og butikker til et af Grækenlands bedste natteliv. Book fly og hotel til Thessaloniki, og tag af sted på en weekendtur, en uges ferie, eller bestem selv, hvor længe du vil blive.

Mytikas

Besøg Mytikas på det græske fastland. Her kan du nyde en fredelig og afslappende ferie i smukke omgivelser og en fantastisk beliggenhed hvis du vil ud og opleve mere af området.

Perdika & Karavostasi

Rejs til Perdika & Karavostasi på det græske fastland, lige nord for Parga og syd for Sivota i den smukke region Epirus. Her kan du se frem til en ferie med afslappende dage på stranden, naturskønne omgivelser og lange aftener på taverner.

Paleros

Velkommen til Paleros, en unik by på det græske fastland, ved Det Ioniske Hav. Hold ferie i en charmerende by, spis på taverner blandt blomstrende bougainvilleaer, nyd havet ved smukke sandstrande og tag på vandring eller cykeltur i uspolerede omgivelser.

Pserimos

Pserimos er en fredfyldt græsk perle, hvor gederne græsser på bakkerne, og hvor bugtens klare vand kantes af lækre strande. Om dagen lægger bådene fra Kos og Kalymnos til i havnen, men når skumringen falder, så spreder roen sig på øen, som er så lille, at du nemt kan gå fra den ene ende til den anden på et par timer.

Ioannina

Rejs til Ioannina på det græske fastland og oplev det ægte Grækenland. Her venter skønne naturoplevelser, gode indkøbsmuligheder og hyggelige tavernaer. Ioannina er også et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at benytte lejligheden til at udforske så meget som muligt af alt, hvad Epirus-regionen har at byde på.

Preveza

At rejse til Preveza er som at komme til en hyggelig og autentisk græsk ø, selv om byen ligger på fastlandet. I Preveza vil du opleve det hyggelige og ægte Grækenland med smukke grønne omgivelser, dejlige strande og charmerende gyder at vandre igennem - alt hvad du har brug for til en vidunderlig og afslappende ferie!

Patmos

Velkommen til den postkortsmukke græske ø Patmos! Her er charmerende byer og smukke strande, men også enestående seværdigheder i fodsporene på apostlen Johannes, som modtog sin bibelske åbenbaring her på øen. Denne smukke vulkanø bookes i kombination med Samos.

Limnos

Oplev smukke Limnos eller Lemnos, som øen også kaldes. Øen ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav og tilhører det autentiske Grækenland. Limnos har en særlig charme, og vulkanlandskab blandes med frodige marker og indbydende strande. Limnos indeholder alt lige fra arkæologiske steder, kirker og historiske byer til unikke sports- og træningsmuligheder. Hovedstaden Myrina er en populær destination for kvalitetsbevidste grækere.

Antiparos

Denne lille ø i hjertet af Kykladerne tiltrækker både børnefamilien og internationale berømtheder. Antiparos er en ægte og uspoleret perle i det græske øhav. Du tager til Antiparos for at tage det roligt, nyde det gode liv og finde den perfekte strand.

Ios

Rejs til Ios - Grækenlands mest festlige ø! En rejse hertil i højsæsonen betyder oftest, at man møder andre livsglade rejsende, og du er garanteret en sjov ferie! Strandene på Ios er fantastiske med krystalklart vand. Slap af i en solstol hele dagen eller prøv en sjov og udfordrende vandsport.

Paros

På Paros er der en ægte charme og smukke, dejlige sandstrande. De to største byer Parikia og Naoussa kan prale af hyggelige havneområder og god shopping. Den lille by Alyki lokker med en smuk bugt og en gylden sandstrand.

Lesvos

En rejse til Lesvos er for dig som virkelig elsker Grækenland! På denne smukke ø er der gode sandstrande, varieret natur, pinjeskove og olivenlunde. Her bor du på en af Grækenlands største øer – kendt for sin ouzo og sin gode olivenolie som anses for at være en af Grækenlands bedste.

Ammoudia

I Ammoudia venter fred og ro. En vidstrakt strand som aldrig synes at ende og skønne naturoplevelser, som du vil tænke tilbage på længe efter hjemrejsen. Her er god plads til at slappe af og opleve den storslåede natur i Epirus-området.

Alonissos

På den pittoreske ø Alonissos kan du se frem til en dejlig ferie i naturskønne omgivelser. De pinjeklædte bjerge er bedårende smukke, og mulighederne for at vandre er mange. Vandet er krystalklart og du kan nyde livet under havets overflade, på utrolige dykkerture.

Mykonos

Mykonos - en af Grækenlands mest trendige øer har i mange år været en ferieoase for livsnydere fra hele verden. Her bydes du velkommen af frisindet stemning og en luksuriøst atmosfære medet boblende natteliv. Mykonos er også en af områdets smukkeste øer med lækre strande, krystalklart badevand og små hvidkalkede huse spredt ud over skråningerne. Nu kan du opleve Mykonos i kombination med Naxos og Santorini.

Vrachos

Vrachos er en lille by med en tre kilometer lang og dejlig sandstrand. Tilbring din ferie ved stranden og nyd solen og havet – eller lej en bil og oplev omgivelserne.

Zagoria

Zagoria er destinationen for udendørs aktiviteter på alle niveauer. De charmerende byer er et velbevaret kulturarv, som ligger højt i Pindus-bjergene ved siden af en af verdens dybeste kløfter. Dette er stedet for en aktiv ferie i smukke naturomgivelser. Vandring, ridning, riverrafting og canyoing er bare få eksempler på populære sportsgrene i området.

Kanali

Kanali er byen for afslapning for dig og din familie. Den fredelige by er beliggende på det græske fastland i landlige omgivelser. Højdepunktet i Kanali er den 20 kilometer lange sandstrand, som strækker sig langs med hele byen. Lej en bil hvis du vil opleve de historiske steder og frodige omgivelser i Epirus-området. Her er utrolig meget at opleve i området, som du nemt kommer til i bil.

Tilos

Lille Tilos er ligger afsides i det græske øhav, men på trods af det, så vælger flere og flere at rejse hertil, da der stadig er roligt og stille. Tilos er et perfekt sted for rekreation og er også velegnet, hvis du kan lide at udforske omgivelserne til fods.

Symi

Symi er en vidunderlig ø, der er kendt som den smukkeste blandt De Dodekanesiske Øer. Det er ikke for ingenting, den kaldes for "sagaernes ø". Ovenfor havnen klatrer de pastelfarvede huse i nyklassisk stil op over bjergsiderne. De små, pittoreske bygninger er ægte kulturhistorie.

Kalymnos

Kalymnos er et populært rejsemål for mange Grækenlands elskere. Denne smukke ø er kendt for sine natur-vaskesvampe og tilbyder dejlige strande og et smukt landskab. Badebyerne er rolige, mens havnebyen Pothia er lidt mere livlig.

Paxos

Vil du opleve en af Grækenlands mere hemmelige øer skal du booke din næste rejse til Paxos. Øen er den mindste i Det Ioniske Hav og har en helt fantastisk natur, frodige omgivelser og krystalklart vand. At det var på Paxos, ifølge den græske mytologi, der var kærlighedsstedet for Poseidon og Amfitrite er ikke svært at forstå.

Athen

Athen er en fantastisk blanding af nyt og gammelt. Der findes byer, der kan fremvise de mest imponerende antikke seværdigheder og arkæologiske monumenter. Men den moderne storby Athen har endnu mere at tilbyde, i hvert fald når det gælder shopping, byliv og rigtig god mad.

Sivota

Græske Sivota er en perle og byder på hyggelige, lokale taverner, lækre strande og krystalklart vand. Den lille havneby er perfekt til dig, der vil opleve mere end sol og bad, da naturen er fantastisk her. Dette, kombineret med beliggenheden tæt på Albanien og den populære ferieø Korfu, gør Sivota til et nyt spændende feriemål på det græske fastland.

Lefkas

På Lefkas venter en afslappet græsk atmosfære, og når det kommer til storslået natur og hyggelige bjergbyer, slår Lefkas de fleste af Grækenlands øer. Krystalklart vand og nogle af Grækenlands fineste strande venter også her.

Skopelos

Skopelos er en grøn perle omgivet af fantastiske strande. Man kommer hertil med båd fra Skiathos. Atmosfæren er unik og græsk, og hovedstaden med sine snoede stræder med hvidkalkede huse, er typisk for den sporadiske arkitektur. På Skopelos får du en rolig ferie med god mad og dejlige stunder ved havet.

Skiathos

Skiathos er en frodig ø med over 60 strande at vælge imellem! Her findes alt lige fra lange, velbesøgte strande til små hemmelige bugter. Der er en god chance for, at du finder dit eget favoritsted.

Santorini

En rejse til Santorini anbefales især til par, venner og familier med lidt større børn. Santorini er en af de mest billedskønne øer i Grækenland, kendt for sine billedsmukke omgivelser og ikke mindst de fortryllende solnedgange ved Oia.

Samos

Velkommen til den grønne ø Samos, beliggende nær Tyrkiets kyst. Når du rejser til Samos, kan du slappe af i smukke turistområder, og lige bagved finder du det ægte græske hverdagsliv. Vi anbefaler dig at udforske Samos i en lejebil nogle af feriedagene og opleve nogle af de 300 strande, som findes på Samos. Olivenlundene indbyder til skønne vandreture, og på de græske taverner kan du nyde middag med udsigt over Det Ægæiske Hav.

Rhodos

Rhodos er en velkendt perle i det græske ø-hav, og det er let at forstå, hvorfor så mange vælger Rhodos som rejsemål. Når du rejser til Rhodos, møder du smukke strande, der frister til dovne dage i solen, unikke mindesmærker fra middelalderen og ikke mindst et hektisk natteliv i Rhodos by.

Naxos

Naxos er den største af Kykladerne, og man kommer hertil med båd fra Santorini. Øens landskab er meget varieret med høje bjerge, små byer og dybe grønne dale. Det er en frodig og smuk ø, der lever godt af sine naturrigdomme. Befolkningen er ikke afhængig af turismen, og du bliver derfor mødt som en gæst og ven. Søger du liv og glade dage eller fred og ro? På Naxos spiller det ingen rolle, her er begge dele, så det er blot at vælge fra dag til dag!

Kos

Med nogle af de smukkeste strande langs De Dodekanesiske Øer, frodige dale og historiske skatte er Kos en ø for både den opdagelsesrejsende og livsnyderen. Her er det lige så normalt at slappe af på en afsidesliggende strand som at tage rundt mellem antikke områder og gamle borge. Med Apollo kan du vælge mellem flere forskellige byer, der alle byder på noget ganske særligt.

Karpathos

En rejse til Karpathos lover en oplevelse udover det sædvanlige. Her venter en ægte græsk atmosfære på en rolig ø med en smuk natur. Maden er god, strandene er skønne og havet er blåt og krystalklart. Prisniveauet på Karpathos er stadig relativt lavt, og livet er dejligt afslappende. Det betyder en mindeværdig ferie.

Korfu

På Korfu viser Grækenland sig fra en af sine bedste sider. Øens skønhed defineres af det klare vand, de lange, bløde strande på vestkysten, betagende højder og frodige olivenlunde. I Korfu by er der tydlige spor fra den venetianske arv, og i de smalle stræder kan du nyde et sofistikeret udvalg af restauranter, caféer og natklubber.

Kreta

På Kreta kan Apollo, som den største nordiske rejsearrangør, tilbyde et uovertruffent udvalg af hoteller, der spænder fra enkle, charmerende familiehoteller til store luksushoteller med mange faciliteter. Du finder hoteller i både kendte og ukendte områder på Kreta. Kreta er endda et uovertruffent valg i efterårsferien, hvor her stadig er varmt og skønt. Velkommen til Kreta, en fantastisk ferieø!