Vandringsrejse til Cinque_Terre

Vandring i Cinque Terre

Cinque Terre - nationalpark og verdensarv - er en 120 km lang strækning af kystlinje på den italienske riviera. I de seneste år har regionen oplevet et ægte rejseboom fra besøgende, der vil opleve de maleriske landsbyer, der hænger på de omgivende bjerge ned til havet. Med Apollo kan du nemt booke en pakkerejse til Cinque Terre og få tips og råd om fantastiske vandrestier i Cinque Terre, som du vandrer på egen hånd.

Vandrestier i Cinque Terre

En af de bedste måder at opleve Cinque Terre på er ved at vandre; blandt spektakulære udsigter, århundreder gamle vingårde og smukke bjerge, kan du opleve det Italien, som du ikke vidste fandtes. I Cinque Terre er der mere end 25 vandrestier. Du kan vælge at tage en kortere vandretur i bjergene eller endda vandre fra en by til en anden. I Cinque Terre er der flere landsbyer, der alle stammer fra middelalderen, hvoraf de mest populære er Vernazza, Manarola, Monterosso, Corniglia og Riomaggiore. Du kan forvente den klassiske postkortfølelse i dem alle: farverige huse side om side, stribede paraplyer i alle regnbuefarver og dramatiske klipper. Her finder du et kort over vandrestierne i Cinque Terre. Her finder du et kort over vandrestier i Cinque Terre

Praktisk information om at vandre i Cinque Terre

Sådan kommer du til Cinque Terre

Det er bedst at flyve til Pisa, og derefter fortsætte med tog eller bus. Direkte flyvninger til Pisa fra København er tilgængelige fra august til slutningen af oktober på lørdage. Andre dage kræver mindst en mellemlanding. Fra Pisa til Cinque Terre tager det ca. 1,5 time med tog eller bus. I Cinque Terre ligger de fleste hoteller i Riomaggiore og Monterosso.

Hvis du vil have en base i en nærliggende storby, anbefales havnebyen La Specia, herfra tager det 10-20 min at køre i tog til Cinque Terre.

Cinque Terre Card  

Hvis du ved, at du kommer til at vandre flere ture i Cinque Terre, så kan du købe regionens eget vandreturskort, et Cinque Terre Card. Så er wifi, alle vandrestier og shuttlebusser inkluderet. Du køber kortet på togstationerne i Cinque Terres nærområde, hvor du også kan få adgang til kort over området. Hvis du køber et Cinque Terre Card, har du også adgang til Cinque Terres eget tog, som er den nemmeste måde at komme frem og tilbage mellem byerne på, hvis du ikke vil vandre mellem dem. Togene kører en gang hver time, og det tager kun et par minutter at komme fra by til by. Tidsplanerne for togene finder du her.