Rejser til Venedig

Venedig:

  • • Book en weekendrejse
  • • Romantik og kultur i Venedig
  • • OBS! Du rejser til Venedig på egen hånd

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.Fakta om Venedig

Valuta

Valutaen i Italien hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Transfer

Transfer fra Venedigs lufthavn sker med båd, bus eller taxi. Den offentlige "vandbussen" tager ca. 1 time, og du skal regne med at gå en bid til hotellet. Bådtaxi går hurtigere, men er også ganske dyrt (ca. 80 euro). Bus og taxi tager ca. 20-30 min og koster mellem 6 euro (bus) 40-60 euro (taxi)

Fra Treviso lufthavn kommer du enklest til Venedig med bus, og det tager ca. 40 min og koster ca. 18 euro.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 5°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 22°c
okt 17°c
nov 11°c
dec 6°c
6,7 ud af 10 Venedig
Vores gæsters vurdering, Baseret på 3 anmeldelser

Andre rejsemål Italien

Rom

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Sardinien

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.

Milano

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.

Sicilien

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!