Rejser til Sardinien

Sardinien:

  • • En italiensk perle
  • • Fantastiske strande
  • • OBS! Du rejser til Sardinien på egen hånd

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.Fakta om Sardinien

Tidsforskel

Ingen tidsforskel.

Valuta

Euro.

Restauranter

Sardinien har både italienske og sardiske restauranter, mange fiske- og skaldyrsretter. Prøv f.eks. øens specialitet er lufttørret fiskerogn, bottarga, som serveres til pasta.

Transfer

Taxi, bus eller lejebil.

Strande

Sardinien er kendt for sine mange smukke strande, blandt andet La Pelosa, Costa Smeralda, Costa Verde, Poltu di Li Cogghji og Spaggia del Principe.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 21°c
nov 17°c
dec 13°c
8,0 ud af 10 Sardinien
Vores gæsters vurdering, Baseret på 4 anmeldelser

Andre rejsemål Italien

Rom

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Venedig

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.

Milano

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.

Sicilien

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!