Rejser til Sicilien

Sicilien:

  • • Kærlighed ved første blik
  • • Smukt landskab
  • • OBS! Du rejser til Sicilien på egen hånd

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!Fakta om Sicilien

Tidsforskel

Ingen.

Valuta

Euro.

Strande

Rundt om hele øen findes gode sandstrande. Der findes også nogle få rullestensstrande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 14°c
7,4 ud af 10 Sicilien
Vores gæsters vurdering, Baseret på 12 anmeldelser

Andre rejsemål Italien

Rom

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Venedig

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.

Firenze

Rejs til Firenze og oplev alt fra historiske seværdigheder og charmerende gyder til autentiske vinbarer og hyggelige trattoriaer - Firenze har noget for enhver smag! Med Apollo kan du bestille fly og hotel til Firenze og selv bestemme, hvor længe du vil blive.

Alagna

Det italienske skisportssted Alagna byder på fantastisk skiløb i smukke omgivelser, et charmerende miljø og er forbundet til det store skisystem Monterosa Ski, som blandt andet forbinder Alagna med Champoluc.

Pisa

Pisa er kendt for sit skæve tårn, men byen har meget andet at tilbyde. Pisa er en af Italiens ældste byer og et af Toscanas vigtigste knudepunkter med havnen, togstationen og lufthavnen Galileo Galilei International Airport.

Sardinien

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.

Milano

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.