Rejser til Rom

Rom:

  • • Den perfekte storbyferie
  • • Colosseum - et af Verdens Syv Nye Underværker
  • • OBS! Du rejser til Rom på egen hånd

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.Fakta om Rom

Valuta

Valutaen i Italien hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Transfer

Fra lufthavnen Fiumicino til centrale Rom, expresstoget Leonardo Express tager det ca. 30 min.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 11°c
mar 14°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 11°c
7,4 ud af 10 Rom
Vores gæsters vurdering, Baseret på 19 anmeldelser

Andre rejsemål Italien

Venedig

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.

Sardinien

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.

Milano

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.

Sicilien

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!