Rejser til Rom

Rom:

  • • Den perfekte storbyferie
  • • Colosseum - et af Verdens Syv Nye Underværker
  • • OBS! Du rejser til Rom på egen hånd

En rejse til Rom er en fantastisk oplevelse. At slentre rundt i Roms smukke gader, der også har en skøn atmosfære og har små og store torve, kan få hvem som helst til at føle, at de er kommet tilbage til Middelalderen. Det kulturelle udbud i Rom, det italienske køkken og ikke mindst shoppingudbuddet udgør den perfekte weekendrejse.

Ugens deal!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på rejser til Italien. Gælder i afrejseperioden 1/5-31/12 2024.  Book senest den 28/4 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger, men ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Rom

Valuta

Valutaen i Italien hedder Euro (EUR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Transfer

Fra lufthavnen Fiumicino til centrale Rom, expresstoget Leonardo Express tager det ca. 30 min.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 14°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 24°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 14°c
7,7 ud af 10 Rom
Vores gæsters vurdering, Baseret på 15 anmeldelser

Andre rejsemål Italien

Venedig

Det er perfekt at rejse til Venedig over en weekend! Nyd en tur i en gondol langs de solglitrende kanaler, spis lækker mad på romantiske restauranter og oplev alle de store seværdigheder, som Markuspladsen, Dogepaladset og Sukkenes Bro.

Firenze

Rejs til Firenze og oplev alt fra historiske seværdigheder og charmerende gyder til autentiske vinbarer og hyggelige trattoriaer - Firenze har noget for enhver smag! Med Apollo kan du bestille fly og hotel til Firenze og selv bestemme, hvor længe du vil blive.

Sardinien

Din rejse til Sardinien byder på meget - øen, som er Italiens næststørste, emmer af charmerende små byer, hvide sandstrande og en god, rustik madkultur. De mange hyggelige byer har alle noget at tilbyde, og hvis du vil have en mere aktiv ferie, så er der meget at se og opleve. Med sin gode beliggenhed midt i Middelhavet har Sardinien desuden en dejligt klima med mange soltimer.

Milano

Det er næsten svært at nævne Milano uden at tænke på mode og shopping, men byen har meget mere at tilbyde, og passer ligeså godt til den fodboldsinteresserede som den kulturelle. Book din rejse til Milano med Apollo.

Sicilien

En rejse til Sicilien, Middelhavets største ø, har utrolig meget at tilbyde. Bliv forelsket i det smukke landskab, de frodige kyststrækninger og alle havets blå nuancer. Oveni det er der den italienske mad med et siciliansk twist - så bliver det ikke bedre!