Ilica Hotel Spa & Wellness Resort

PåIlica Hotel Spa & Wellness Resort i Cesme vil hele familien hygge sig. Der er et dejligt poolområde, en privat strand til dovne dage, og hvis du elsker vand, har hotellet et vandland ved siden af. Book halvpension for en ekstra behagelig ferie og så er det bare at nyde solen og fridagene!


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ilica Hotel Spa & Wellness Resort har alt, hvad du behøver til en dejlig og afslappende ferie. Hotellet ligger lige uden for centrum af Cesme og er et flot designet hotel. En privat sandstrand venter nedenfor hotellet, hvor du kan slappe af. Ved siden af hotellet ligger et stort vandland.

Stort og dejligt poolområde med pool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbar. Hotellet har også en privat strand, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Kolde drikkevarer er tilgængelige i strandbaren. Der er også en opvarmet (35-38 grader) termisk pool, hvor vandet er fyldt med sunde mineraler, mod betaling. Strand- og poolhåndklæder kan lånes. Ved siden af hotellet ligger et stort vandland med flere pools, børnepools med vandrutsjebaner, høje og lange vandrutsjebaner og lazy rivers, hvor man flyder rundt på ringe. Bemærk at man i nogle af vandrutsjebanerne skal have en minimum højde eller minimum alder. Vandlandet er mod betaling.

En buffetrestaurant, en à la carte-restaurant, to caféer, en snackbar og tre barer. I buffetrestauranten spiser du morgen- og middagsbuffeter med tyrkiske og internationale retter. I grillbaren kan du spise og drikke godt fra morgen til sen aften. Baren i receptionen er åben 24 timer i døgnet. Om sommeren er der en cocktailbar, som er åben kl 10.00-23.00, beliggende nede ved stranden.

I hotellets spa er der en bred vifte af forskellige skønhedsbehandlinger, massage, tyrkiske bade. sauna og opvarmet thalasso-pool med jacuzzi og fitnessrum - behandlinger mod betaling. Aldersgrænse for spa er 12 år. Der er også en lille indendørs børnepool med en kort vandrutsjebane. Børneklub i hotellets regi for børn under 5 år med engelsktalende personale. Legeplads. Underholdning med livemusik et par aftener om ugen.

Gratis wifi på fællesområder. Der er ca. 5 kilometer til lystbådehavnen i Cesme og til centrum af Cesme.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og søndage kl 08.00-11.00. Aftensmaden serveres kl. 19.30-21.30.

Alle hoteller i Cesme

Babaylon Hotel

All Inclusive-hotellet Babaylon Hotel ligger lige uden for Cesme og har sin egen private del af stranden, der er blevet tildelt den internationale miljøpris Blå Flag. Her kan du svømme i havet, i poolen og nyde god mad, spille tennis og opleve Tyrkiets brede vifte af historiske seværdigheder, såsom Efesos og Pamukkale.

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa ligger omkring 600 meter fra Cesmes lystbådehavn og har to udendørs pools og en børnepool. Hotellet har også en dejlig spa med opvarmet pool, tyrkisk bad og en privat strand til afslappende dage. Halvpension indgår for en behagelig ferie!