Rejser til Istanbul

Istanbul:

  • • Europa møder Asien
  • • God shopping i Grand Bazaar
  • • OBS! Du rejser til Istanbul på egen hånd

Istanbul er blevet et populært rejsemål for storbyferien. I Istanbul vil du opleve en blanding af både europæisk og asiatisk kultur, som du ikke finder noget andet sted. Her kan du beundre den Blå Moské og de underjordiske gamle cisterner. Gå i James Bonds fodspor, som flere gange er filmet i byen, senest til ”Skyfall”. Shop løs i Grand Bazaar og nap en kaffepause på en af byens mange gadecaféer.Fakta om Istanbul

Tidsforskel

Dansk tid + 1 time

Valuta

Valutaen i Tyrkiet hedder Ny Tyrkisk Lira(TRY). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Restauranter

Det tyrkiske køkken er måske mest kendt for sin kebab, og der er flere forskellige retter at vælge mellem. Bestil smagsrige og farverige meze, småretter bestående af både kolde og varme retter med brød og andet godt.

Transfer

Det er muligt at tage taxi, flybus eller metro til centrum. Man skal forvente at det tager ca. 30-40 minutter.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 9°c
feb 10°c
mar 12°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 16°c
dec 12°c
9,0 ud af 10 Istanbul
Vores gæsters vurdering, Baseret på 2 anmeldelser

Andre rejsemål Tyrkiet

Side

I Side venter en charmerende ferie i pittoreske omgivelser. Her er ruiner og kulturelle seværdigheder i den gamle bydel kan du gå rundt mellem charmerende stenhuse, butikker, barer og restauranter. På ferie i Side kan du nemt kombinere sol og badeture ved de lange sandstrande, med spændende udflugter til steder der minder om en svunden tid.

Alanya

Populære Alanya er sydkystens største turistby, hvor sol- og badeferien kombineres med pulsen fra bylivet. Her finder du lange strande, god shopping, et hektisk natteliv og lækker mad. Hvis du vil forkæle dig selv på ferien, er her et stort udbud af hamam, frisører og skønhedssaloner. I Alanya bestemmer du selv, hvor afslappende eller aktiv din ferie skal være.