Rejser til Side

Side:

  • • Lang strandpromenade
  • • Charmerende huse og butikker

I Side venter en charmerende ferie i pittoreske omgivelser. Her er ruiner og kulturelle seværdigheder i den gamle bydel kan du gå rundt mellem charmerende stenhuse, butikker, barer og restauranter. På ferie i Side kan du nemt kombinere sol og badeture ved de lange sandstrande, med spændende udflugter til steder der minder om en svunden tid.Fakta om Side

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 120 DKK. En øl ca. 35 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen i Antalya til vores hoteller tager det ca. 1 time og 15 min. med bus. Fra lufthavnen i Gazipasa tager det ca. 2 timer og 15 min. til vores første hotel i Side. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Side har 2 dejlige og lange strande med finkornet sand. Den vestlige strand er lavvandet med finkornet sand og den østlige strand har grovere sand og til tider høje bølger. Solstole og parasoller kan lejes.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 8°c
feb 9°c
mar 13°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 29°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 29°c
okt 22°c
nov 15°c
dec 10°c
8,5 ud af 10 Side
Vores gæsters vurdering, Baseret på 98 anmeldelser

Andre rejsemål Tyrkiet

Cesme

Çesme er en fantastisk badeby med en afslappet elegance, beliggende ved Det Ægæiske Hav. Her kan du bade ved skønne strande og i varme kilder, fornøje dig med shopping og nyde det gode tyrkiske køkken.

Kusadasi

Kusadasi er en af Middelhavets smukkeste byer. Hele området er rigt på fantastiske kulturskatte, og sammen med den hyggelige atmosfære, den smukke strand og de mange gode restauranter, dannes rammen for en perfekt ferie.

Skærgårdskrydstogter

Kemer er en farverig ferieby i Tyrkiet omgivet af appelsinlunde, olivenplantager, et turkisfarvet hav og pinjeklædte bjerge. I skærgården omkring findes flere interessante seværdigheder, områder og byer, der bare venter på at blive oplevet. Og hvad kan være bedre end at udforske Kemer-området med båd? I løbet af en uge om bord på et skærgårdskrydstogt vil du opleve nogle af de smukkeste områder i den turkisfarvede skærgård.

Istanbul

Istanbul er blevet et populært rejsemål for storbyferien. I Istanbul vil du opleve en blanding af både europæisk og asiatisk kultur, som du ikke finder noget andet sted. Her kan du beundre den Blå Moské og de underjordiske gamle cisterner. Gå i James Bonds fodspor, som flere gange er filmet i byen, senest til ”Skyfall”. Shop løs i Grand Bazaar og nap en kaffepause på en af byens mange gadecaféer.

Alanya

Populære Alanya er sydkystens største turistby, hvor sol- og badeferien kombineres med pulsen fra bylivet. Her finder du lange strande, god shopping, et hektisk natteliv og lækker mad. Hvis du vil forkæle dig selv på ferien, er her et stort udbud af hamam, frisører og skønhedssaloner. I Alanya bestemmer du selv, hvor afslappende eller aktiv din ferie skal være.