Babaylon Hotel

Babaylon Hotel ligger lige uden for Cesme og har sin egen private del af stranden, der er markeret som EU's Blå Flag. Her kan du svømme i havet, i poolen og nyde god mad, spille tennis og opleve Tyrkiets brede vifte af historiske seværdigheder, såsom Efesos og Pamukkale.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Babaylon Hotel er et dejligt All Inclusive-hotel lige ved stranden, der er markeret som EU's Blå Flag. På hotellets private del af sandstranden er der badebro, omklædningsrum, brusere, toiletter, solstole med madrasser, parasoller og badehåndklæder. På stranden samarbejder hotellet med virksomheder, der tilbyder dykning, windsurfing og kitesurfing - alt sammen mod betaling.

Hotellet har et poolområde med smuk havudsigt med en udendørs pool, en separat børnepool, solstole, parasoller og poolhåndklæder.

I hotellets buffetrestaurant kan du spise morgenmad, frokost og middag. I løbet af dagen og aftenen kan du køle af med en drink og om eftermiddagen kan du få et let måltid i Snack Bistro Bar. Hotellet har tre barer, en ved poolen, en i lobbyen og en i Snack Bistro Bar.

Babaylon Hotel tilbyder tennis, bordtennis, billard, basketball, beachvolley og vandpolo. International børneklub for børn mellem 4 og 12 år, engelsktalende personale. Legeplads. Arkadespil.

Reception. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Roomservice mod betaling. Parkering. Afstanden til stranden varierer alt efter, hvor du bor på hotellet. Der er ca. 7 kilometer til Cesme, og der er godt 6 kilometer til lystbådehavnen i Cesme. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Trapper til stranden.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl 07.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet, kl 19.30-21.30
  • Pita, pizza, burgere, salat og pasta i Snack Bistro Bar, kl 13.00-16.00
  • Suppe, kl 23.30-00.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum, kl 10.30-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Cesme

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa

Piril Hotel Thermal & Beauty Spa ligger omkring 600 meter fra Cesmes lystbådehavn og har to udendørs pools og en børnepool. Hotellet har også en dejlig spa med opvarmet pool, tyrkisk bad og en privat strand til afslappende dage. Halvpension indgår for en behagelig ferie!