Phoenix Sun

Velkommen til Phoenix Sun - et All Inclusive hotel i Bodrum med en fantastisk familieatmosfære. Her er et stort poolområde til afslappende dage i solen, og der er kun en kort gåtur til stranden. For dem, der har lyst, er der også en hotelbus til stranden et par gange om dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 750 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Phoenix Sun er et dejligt familiehotel med et stort poolområde. Der er to pools, en afslapningspool og en aktivitetspool, samt et par separate børnepools. Aktivitetspoolen har en vandrutsjebane. Solstole og parasoller. Håndklæder til brug ved pool/strand mod et depositum. Hotellet tilbyder en shuttleservice til stranden et par gange om dagen, fra hotellet kl. 10.30 og 14.30 og tilbage til hotellet kl. 12.30 og 18.00. Stranden i Bodrum er en sand- og stenstrand. Der er solstole og parasoller på hotellets del af stranden.

All Inclusive er inkluderet, og du spiser alle måltider i hotellets buffetrestaurant. Du vælger selv, om du vil sidde indendørs eller udendørs. Der er også en snackbar, en poolbar og en bar i lobbyen.

Sauna og hammam er gratis, hammam-behandlinger og massage mod betaling. Legeplads. Børneklub, der drives af hotellet, med engelsktalende personale. Hotellets aktivitetsleder arrangerer daglige aktiviteter såsom volleyball, bordtennis, billard og dart.

Wifi på offentlige områder. Hotellet består af flere lavere bygninger, der klatrer op ad en bjergskråning. Fra grunden har du en smuk udsigt over det omkringliggende område. Trapper på hotellets område. Ca. 2,5 km til de berømte vindmøller.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 08.00-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
  • Snacks, kl. 12.00-17.00
  • Eftermiddagskaffe, kl. 17.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.00
  • Suppe, kl. 23.00-24.00
  • Ubegrænset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinks, kl. 10.00-23.00

Bemærk, at der kan forekomme ændringer. For identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Bodrum

Bodrum Beach Resort

Velkommen til Bodrum Beach Resort, et hotel, hvor hele familien kan hygge sig. Her finder du flere pools, vandrutsjebaner til både store og små og en perfekt beliggenhed, kun få minutters gang fra stranden. En kort gåtur væk venter restauranter, barer og shopping. Du kan også tage ud og opleve Bodrums berømte vindmøller en eftermiddag.

Salmakis Resort & Spa

Hotel Salmakis Resort & Spa ligger lige ved stranden i Bodrum. Det er et fantastisk beliggende hotel med masser af aktiviteter. Halvpension er inkluderet i prisen, men All Inclusive kan tilkøbes. Hotellet har sin egen spa, hvor du kan forkæle dig selv med skønne behandlinger.

Parkim Ayaz

Leder du efter et hotel tæt på stranden i nærheden af det populære Bodrum i Tyrkiet? Så er dette måske din næste feriedestination. Hotellet ligger ved sandstranden i Gümbet og har flere pools, mange aktiviteter og All Inclusive er inkluderet i prisen.

Siesta Beach

Siesta Beach Hotel ligger i udkanten af Gümbet, ca. 1,5 km fra Bodrum, meget tæt på stranden. Hotellet består af flere mindre bygninger i en dejlig have. I den anden ende af stranden er der en pool og en hyggelig poolbar, hvor man kan slappe af.

Summer Garden

Summer Garden er et perfekt hotel for dig, der elsker afslapning og at ligge ved poolen og dase. Hotellet har tre pools, hvoraf den ene er en børnepool med vandrutsjebane. All Inclusive er inkluderet, så maden skal du ikke tænke over. Du kan vælge at bo på et værelse eller i en lejlighed. Hvis du vil ud og svinge træbenet, så er Bodrum kendt for sit natteliv.

Ambrosia

Hotel Ambrosia ligger lige ovenfor hotellets private strand Bitez Yali. Stranden er ca. 100 meter bred, og her venter behagelige solstole, og hotellet har et poolområde med to pools, hvoraf den ene er en børnepool. Inden for nem gåafstand ligger Bitez, som er et roligt feriested med en fin sandstrand. På Ambrosia kan du slappe af i hotellets spa, træne i fitnessrummet, spille tennis eller bare nyde en bog i hængekøjen.