Vores rejsemål, Samos

byer sorteret efter

Pythagorion

I Pythagorion handler det primært om den hyggelige havnepromenade og skønne afslappende dage på den smukke strand. Pythagorion er i dag det mest udviklede turistområde på Samos, men trods det, så har byen bevaret sin pittoreske skønhed og charme.

Læs mere om Pythagorion 11 hoteller fra 2.698 DKK

Votsalakia

Rejs med din elskede eller tag hele familien med på en rejse til Votsalakia – en hyggelig og stille badeby på vestlige Samos. Dagene kan du med fordel tilbringe ved den kilometerlange strand, og er du til oplevelser er der mange udflugter i nærheden.

Læs mere om Votsalakia 13 hoteller fra 2.398 DKK

Samos by

Hyggelige gader og fine strande – hvis du vil slentre rundt mellem restauranter, butikker og små caféer i byens stræder efter skønne stranddage, så anbefaler vi en tur til Samos by. Byen ligger i en smuk dal ved den lange bugt, hvor du kan opleve mange fine udsigter.

Læs mere om Samos By 5 hoteller fra 2.798 DKK

Karlovassi

Karlovassi er Samos' 2. største by, som ligger smukt i den nordlige del af øen. I denne perle af en by, er der meget at gøre. Om sommeren forvandles Karlovassi til en mere rolig oase med det lokale folkeliv i fokus. Men for dem som ønsker mere gang i den, er der en række barer, restauranter, caféer ...

Læs mere om Karlovassi 3 hoteller fra 3.198 DKK

Kokkari

Ønsker du en rolig ferie og vil du nyde ægte græsk atmosfære, skal du rejse til Kokkari. Byen er en perle på Samos' nordlige kyst og en charmerende fiskerby, som i de senere år har udviklet sig en en hyggelige badeby.

Læs mere om Kokkari 5 hoteller fra 3.548 DKK