Samos by

  • • Mange fine udsigter
  • • Hyggelige gågader med caféer
  • • Smukke strande

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service finder du Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet, som er tilgængelige for dig og dine medrejsende. Vi tilbyder desuden service via telefon, sms, app og mail, døgnet rundt, hvor du kan få praktisk information, tips om udflugter, billeje og meget mere.

Hyggelige gader og fine strande – hvis du vil slentre rundt mellem restauranter, butikker og små caféer i byens stræder efter skønne stranddage, så anbefaler vi en tur til Samos by. Byen ligger i en smuk dal ved den lange bugt, hvor du kan opleve mange fine udsigter.Fakta om Samos by

Transfer

Fra Samos lufthavn med bus til Samos by tager det ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen. Transfer til hotellerne i Samos by tager mere end 30 minutter, hvis der skal skiftes til mindre bus i Samos by for at komme op til hotellerne, hvor den store bus ikke kan køre.

Strande

Ved Samos by ligger stranden Gangou Beach (sand/sten), der er ingen solstole på stranden i sommersæsonen 2020. Mellem Pythagorion og Samos by ligger øens bedste sandstrand, Psili Ammos.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 23°c
nov 17°c
dec 14°c
7,8 ud af 10 Samos by
Vores gæsters vurdering, Baseret på 344 anmeldelser

Andre byer Samos

Kokkari

Ønsker du en rolig ferie og vil du nyde ægte græsk atmosfære, skal du rejse til Kokkari. Byen er en perle på Samos' nordlige kyst og en charmerende fiskerby, som i de senere år har udviklet sig en en hyggelige badeby.

Karlovassi

Rejs til Karlovassi, Samos' anden største by, som ligger smukt i de nordlige dele af øen. Hvis du vil opleve noget nyt, er Karlovassi det rette sted, for den store turiststrøm er endnu ikke kommet hertil. Her mødes gammelt og nyt, hvilket giver byen sin egen unikke karakter. Gå en tur ved torvene og i de smalle stræder, nyd et glas vin ved havnen eller tag op til toppen af et vandfald. I Karlovassi er der masser af mulighed for at finde sit eget hyggelige sted.

Votsalakia

Rejs med din elskede eller tag hele familien med på en rejse til Votsalakia – en hyggelig og stille badeby på vestlige Samos. Dagene kan du med fordel tilbringe ved den kilometerlange strand, og er du til oplevelser er der mange udflugter i nærheden.

Pythagorion

I Pythagorion handler det primært om den hyggelige havnepromenade og skønne afslappende dage på den smukke strand. Pythagorion er i dag det mest udviklede turistområde på Samos, men trods det, så har byen bevaret sin pittoreske skønhed og charme.