Fakta om Samos

Spis ude:

En 2-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 90 DKK pr. person. En øl koster ca. 30 DKK.

Transfer:

Fra Samos lufthavn med bus til Pythagorion ca. 10 min., Kokkari ca. 50 min., Samos by ca. 30 min. og Votsalakia ca. 1-2 timer. Transfer fra lufthavnen til vores hoteller i Karlovassi tager ca. 1-2 timer. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Ved Pythagorion er der to strande (sten/sand/rullesten). Ca. 1 km udenfor Pythagorion i Potokaki, findes en sten/sandstrand. Ca. 2 km udenfor Pythagorion findes Glicorisa-stranden (sand/sten). I centrum er der to strande (sten/sand). I Kokkari er der en lang strand (rullesten), og ca. 1,5 km udenfor Kokkari ligger den dejlige strand, i Tsamadoubugten (rullesten). Ved Samos by ligger stranden Gangou Beach (sand/sten). Mellem Pythagorion og Samos by ligger øens ene sandstrand, Psili Ammos. I Votsalakia findes en ca. 3 km lang strand (sten/sand). Ca. 7 km udenfor Votsalakia findes den dejlige strand Psili Ammos (sand). Badesko anbefales på visse strande.

Forlystelser:

I Samos by og Pythagorion er der et godt udbud af barer. I Kokkari findes også barer. I Votsalakia er forlystelseslivet begrænset, men der findes hyggelige barer. I byen Mytilini, ovenfor Pythagorion, ligger en udendørs biograf, som er åben i højsæsonen.

Transport:

Der kører busser mellem Samos by og samtlige større byer og seværdigheder på øen. Fra Samos by sejler færger til Athen/Pireus til andre øer og til Tyrkiet. Her er mange taxier. Biler, motorcykler, cykler og scootere kan lejes.

Sport:

Vandsport i Potokaki udenfor Pythagorion. Windsurfing i Kokkari. Samos har mange gode vandrestier. Go-cart bane mellem Pythagorion og Samos by.

Værd at vide:

Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet. Kun aircondition på visse tidspunkter af døgnet og sæsonen.