Samaria

  • • Centralt beliggende
  • • Moderne indretning
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det elegante hotel Samaria ligger midt i Chania by med kun nogle minutters gåtur til nogle af byens bedste seværdigheder. Fra restauranten har du udsigt mod det lille poolområde, og fra bistroen kan du købe snacks hele dagen til sent på aften.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer. Triple-værelser for 3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, det venlige personale, morgenmaden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra hotel Samaria bor du i kort gåafstand til Chanias gamle bydel eller til den Venetianske havn. Med den centrale beliggenhed midt i byen, bor du nær alt, og har kun en kilometer til stranden. På hotellet er der også et lille, men fint poolområde. Gratis pool- og strandhåndklæder.

Hotellet har en stilren indretning, og allerede i lobbyen mødes du af indbydende sofaer, lænestole og et bibliotek. Pianomusik et par gange om ugen (i perioden maj-oktober). Restauranten serverer lækre retter fra Middelhavets køkken samt lokale retter. Her serveres også morgenmadsbuffet. I Bistroen kan du nyde en kop kaffe, et glas vin og snacks.

Gratis lille fitnessrum (gæster under 18 år skal være i selskab med en voksen). Gratis wifi. Adgang til stationære computere og printer. Reception. Roomservice mod betaling. Vaskeservice og parkering mod betaling. Trafik fra nærliggende busstoppested kan opfattes som forstyrrende fra nogle værelser.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Vær opmærksom på

Triple-værelserne kan ikke bookes i sommersæsonen 2020.