Santa Helena Beach

apollo mondo selected

  • • Skønt poolområde
  • • Fantastisk for hele familien
  • • Beliggenhed ned til stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det skønne og populære lejlighedshotel Santa Helena Beach i Platanias har en beliggenhed ned til stranden, der slår det meste. Hotellet har en dejlig restaurant med udsigt mod havet og flere pools. På Santa Helena Beach venter der desuden også en god og veltillavet baristakaffe på Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller med høj komfort og skønne faciliteter for både par og familier.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer, 1-3 personer eller 1-4 personer. Mindre 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
På Santa Helena Beach er der et skønt poolområde med solstole og parasoller. Børnene har egen pool til leg. Børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Pool- og strandhåndklæder mod depositum (20 EUR pr. uge). Hotellet har den bedst tænkelige strandbeliggenhed midt på stranden i Platanias. Solstole og parasoller på stranden er gratis.

Restaurant med havudsigt
Hotellets restaurant har udsigt mod havet og er åben for morgenmadsservering og derefter mellem kl. 12.00 og 21.00. For gæster med halvpension serveres der i højsæsonen middagsbuffét, lavsæsonen serveres der enten buffet eller a la carte-middag med nogle retter at vælge imellem fra en fast menu (afhængig af antal gæster på hotellet), der kan arrangeres gluten- eller laktosefri mad, skal bestilles ved booking af hotellet. Snackbaren er åben kl. 10.00-23.00. I højsæsonen har restauranten kretensisk aften én aften om ugen, gæster der har booket halvpension kan deltage gratis og tilmelding sker på stedet.

Baristakaffe og familiehygge
Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Sport og træning
På Santa Helena Beach er der et flot fitnessrum med udstyr for dig, der holder af at træne. Du skal være over 16 år for at benytte fitnessrummet. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. I nogle perioder tilbydes træningshold på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Ved hotellet er der flere løberuter.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Santa Helena Beach tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hoteller. Vaskeservice mod betaling.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet eller halvpension kan tilkøbes.

Halvpension er morgenmads- og middagsbuffet. Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagsbuffeten serveres kl. 19.00-21.00.

Ved ønske kan hotellet servere glutenfri mad (hvis du ønsker dette, skal det oplyses ved booking af rejsen).

Værd at vide

  • På ankomstdagen er der en flaske vand og kaffe-/te faciliteter i lejlighederne som indgår i prisen.
  • Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Bemærk at der er trapper op til samtlige værelser med balkon.
  • Wifi-opkoblingen varierer.
Apollo Mondo Selected
  • Høj kundetilfredshed
  • Mondo Coffee
  • Polly & Mino Playtime
  • Gratis fitnessrum og wifi

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Santa Helena Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.


Løbetræning på ferien

Vil du løbetræne på Santa Helena Beach, kan du downloade kort allerede nu. Løbekortene er udarbejdet af Urban Tribes.

  Yellow running loop (2,2 kilometer)

  Red running loop (3,9 kilometer)

  Green running loop (5,1 kilometer)