Santa Helena Beach

apollo mondo selected

 • • Skønt poolområde
 • • Fantastisk for hele familien
 • • Beliggenhed ned til stranden

Det skønne og populære lejlighedshotel Santa Helena Beach i Platanias har en beliggenhed ned til stranden, der slår det meste. Hotellet har en dejlig restaurant med udsigt mod havet og flere pools. På Santa Helena Beach venter der desuden også en god og veltillavet baristakaffe på Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller med høj komfort og skønne faciliteter for både par og familier.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer, 1-3 personer eller 1-4 personer. Mindre 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer. Større 3-værelses lejligheder for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Midt på stranden
På Santa Helena Beach er der et skønt poolområde med solstole og parasoller. Børnene har egen pool til leg. Børnepoolen er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Pool- og strandhåndklæder mod betaling (2 EUR). Hotellet har den bedst tænkelige strandbeliggenhed midt på stranden i Platanias. Solstole og parasoller på stranden er gratis.

Restaurant med havudsigt
Hotellets restaurant har udsigt mod havet og er åben for morgenmadsservering og derefter mellem kl. 12.00 og 21.00, med à la carte servering indtil 21.00. For gæster, der tilkøber halvpension, serveres middagen som buffet. Der kan serveres gluten- eller laktosefri mad, skal bestilles ved booking af hotellet. Snackbaren er åben kl. 10.00-23.00. I højsæsonen har restauranten kretensisk aften én aften om ugen, gæster der har booket halvpension kan deltage gratis og tilmelding sker på stedet.

Baristakaffe og familiehygge
Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café er som skabt til afslappende timer. Her kan du købe ægte græsk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige slags friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristaer fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst.

Sport og træning
På Santa Helena Beach er der et flot fitnessrum med udstyr for dig, der holder af at træne. Du skal være over 16 år for at benytte fitnessrummet. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. I nogle perioder tilbydes træningshold på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Santa Helena Beach tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

Oplev omgivelserne
Platanias by begynder lige uden for hotellet. Her ligger restauranter, taverner, barer, dagligvarebutikker og tøjbutikker som en perlerække. Fra torvet i Platanias kan du tage bussen østpå mod Chania by og vestpå mod Falassarna. Oplev gerne omgivelserne bag Platanias, hvor du vil opdage små huse, smalle gader og en smuk natur med både oliven- og citrustræer. Her er det hyggeligt at cykle og stoppe lidt og opleve hverdagen på Kreta.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hoteller. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Bemærk at der er trapper op til samtlige værelser med balkon. Wifi-opkoblingen varierer. Stranden nedenfor hotellet er en grovkornet sandstrand med lidt småsten.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected

Måltider

Sommeren 2023
Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmadsbuffeten serveres kl. 07.30-10.30 og middagen serveres kl. 19.00-21.00.

Sommeren 2024
Ingen måltider indgår

Indgår:

 • For nogle 1-værelses lejligheder og nogle 2-værelses lejligheder indgår morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet

Morgenmadsbuffeten serveres kl. 07.30-10.30 og middagen serveres kl. 19.00-21.00.

Vær opmærksom på

Santa Helena Beach er et Apollo Mondo Selected-hotel i perioden 1. april-4. november 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim school by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træningspas med skandinavisktalende instruktører.

I sommersæsonen 2024 vil der ikke være Swim school by Apollo og børneklubben Club Polly & Mino på Santa Helena Beach.

Rejs nemt med børn

 • Forudbestil klapvogn, så du kan lade din egen blive hjemme
 • Forudbestil en barneseng for tryggere nætter

Vælg dette som tilvalg når du booker din rejse eller efterfølgende via Min rejse for at garantere barneseng og klapvogn. 
Læs mere om vores børneprodukter.

Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Apollo Mondo Café
 • Fitnessrum og wifi indgår

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Santa Helena Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.

Alle hoteller i Platanias

Blue Dome

På hotel Blue Dome i Platanias er alt gjort med kærlighed, hvilket du hurtigt mærker, så det er ikke mærkeligt, at mange skandinaver med glæde vender tilbage til dette familiedrevne lejlighedshotel. Blue Dome ligger lige på stranden og er for alle. Book en 3-værelses lejlighed og tag strandfølelsen med hele vejen til værelset - her får du nemlig havudsigt.

Geraniotis Beach

Takket være sin familiære atmosfære, gode service og lækre mad er Geraniotis Beach blevet en del af Apollo Mondo Local - hotellet med lokalt touch. På hotellet findes to elegante poolområder, og med beliggenhed nær både strand og Platanias centrum har man gode forudsætninger for en skøn ferie.

Anthimos

Anthimos i Platanias har en rolig beliggenhed, men er stadig nær centrum og alt, hvad det indebærer - sene tavernemiddage, souvenirshopping og barer. Hvis du bliver hjemme, er der et skønt poolområde med solstole, parasoller, poolbar, samt pool med en dejlig børnesektion.

Summertime

På det populære hotel Summertime bor du i hjertet af Platanias. Her kan du nyde et fint poolområde, god service og rummelige lejligheder. Vil du have lækkerier fra snackbaren, er der mange smagfulde drinks og retter.

Lissos

Lissos er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved den fine strand i Platanias. Vores gæster elsker hotellet grundet den gode beliggenhed og det fine poolområde, som byder på havudsigt.

Rania

Bo med perfekt beliggenhed i begyndelsen af Platanias og direkte på stranden. Hotellet er familieejet og på stranden ligger familiens taverne, hvor der serveres god mad. Et populært mødested både dag og aften. Hotellet er et godt valg for dig som værner om miljøet. Rania arbejder på at minimere miljøpåvirkningerne, samt gavne den lokale økonomi.

Costas & Christina

På det familieejede lejlighedshotel Costas & Christina venter en skøn ferie med perfekt beliggenhed i Platanias. Hotellet ligger direkte ved stranden med kort gåafstand til centrum, hvor du finder masser af restauranter, barer og butikker. Book en 2-værelses lejlighed med havudsigt og nyd lyden af bølgernes brusen direkte fra balkonen.

Platanias Ariston

Midt på stranden, lige udenfor Platanias, finder du dette populære Apollo Mondo Duo-hotel for voksne livsnydere. Platanias Ariston er et moderne boutiquehotel med veldesignede deluxe-værelser og junior-suiter, pool, jacuzzi og strandrestaurant.

Marakis

Hotel Marakis ligger centralt, men roligt ved en lille sidegade et par gader fra centrum af Platanias. Rundt om hjørnet venter et stort udbud af restauranter, barer og shopping. I hotellets smukke have er der en plæne med solstole og to pools med børnesektion.

Sophia Beach

På hotel Sophia Beach bor du ved sandstranden, nær alle fornøjelserne i Platanias. Alle faciliteter, såsom pools, restauranter og stranden, deles med populære Apollo Mondo Local-hotel Ideal Beach, og du kan frit benytte begge hotellers områder. Gå f.eks. ikke glip af en middag på den populære restaurant Skoniako, der serverer traditionelle græske retter.

Porto Platanias Beach Resort & Spa

Velkommen til Porto Platanias Beach Resort & Spa - en ferieoase med høj standard og komfort. Her bor du tæt på det krystalklare vand og Platanias centrum med restauranter, barer og shopping. Mens personalet gør sit for, at din ferie bliver bedst mulig, kan du udnytte tiden i fitnessrummet, god mad og skønne behandlinger i hotellets spa.

Porto Platanias Village

Porto Platanias Village har de fineste forudsætninger for at få en afslappende ferie. Praktisk indrettede lejligheder, restaurant, legeplads, padelbaner og pool. Platanias centrum ligger lige rundt om hjørnet, og den fine sandstrand ligger kun nogle minutter væk i gåafstand. Hvis du tilkøber All Inclusive, indgår entré til hotellets vandland.

Ideal Beach

Hotel Ideal Beach har en skøn beliggenhed lige ved stranden i Platanias. Her kan du nyde havudsigten fra din solstol ved poolen. Der er kun en kort gåtur til centrum i Platanias med restauranter og barer. Gæstetilfredsheden gør, at hotellet er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Melina Beach

Hotel Melina Beach på Kreta ligger ved Platanias' dejlige sandstrand, i rolige omgivelser med centrum lige rundt om hjørnet. Hotellet har et frodigt poolområde og gratis wifi. Specielt populært blandt vores gæster er strandbaren og det venlige personale.

Casa di Porto

På populære Casa di Porto bor du lige ud til stranden i Platanias på Kreta. Her venter en afslappende ferie med flere poolområder, gratis fitnessrum og måske bedst af det hele - et af Kretas bedste spabade. Når du vil ud og opleve livlige Platanias, venter restauranter og barer kun en kort gåtur væk.

Blue Sea Villas

Vil du føle dig hjemme på ferien, så skulle du prøve en af disse villaer. Tag vennerne eller familien med og dit private poolområde og nyd freden og roen helt ned til stranden. I villaerne findes nok køkkenudstyr til at lave lækker feriemad, som du kan servere på den store terrasse samme med et glas vin.

Mythos Platanias

På lejlighedshotellet Mythos Platanias kan du nyde personlig service og en afslappet atmosfære. På hotellet er der en pool og poolbar med tv hvor du kan bestille snacks i pausen fra solen, eller følge favoritholdet spille om aftenen. For at komme til torvet, stranden og alle de hyggelige restauranter i Platanias er det blot at gå ned ad bakken.

Archipelagos

Archipelagos er et vellidt lille lejlighedshotel med god beliggenhed i Platanias nær stranden, shopping og restauranter. Til trods for den centrale beliggenhed, er hotelområdet med haven og en lille pool roligt. Værtsfamilien værner om alle sine gæster, og stemningen er dejligt afslappet.

Kydonia

Kydonia er et charmerende, familiedrevet hotel, hvor familien bor på hotellet. Her er mange tilbagevendende gæster. Hotellet ligger kun få minutter fra stranden, og hvis du vil bade i en pool, er du velkommen til at benytte poolen på nærliggende hotel.

Revekka

Dette er er det første hotel i Platanias, og det har virkelig charme. Her er nemlig ingen lejligheder, der er ens. Hotelområdet er hyggeligt og med en blomsterfuld have. Revekka ligger i rolige omgivelser, men stadig nær shopping, barer og restauranter.

Blue Sea Apartments

Manolis Proimos og hans familie driver Blue Sea Apartments og vil gøre alt for, at gøre din ferie i Platanias, bliver den bedste nogensinde. Gæstfrihed og god service er deres kodeord. Hotellet tiltrækker også med en værdsat beliggenhed kun et stenkast fra stranden og med et frodigt poolområde.

Mary

På lejlighedshotellet Mary i Platanias på Kreta bor du lige ved stranden. På hotellet er der et hyggeligt lille poolområde, og omgivelserne er rolige, selvom du bor tæt på centrum med taverner, barer og butikker.

Sonio Beach

Charmerende Sonio Beach, der ejes af Sofia og Stathis er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Platanias. Sonio betyder drøm og Sonio Beach er virkelig en ægte feriedrøm. På hotellet er der en lille pool og en charmerende og populær restaurant, der drives af Sofias mand. Hotellet indgår i Apollo Mondo Local - populære hoteller med et lokalt touch.

Villa Dora

Velkommen til populære Hotel Villa Dora i Platanias på Kreta. Her venter en perfekt beliggenhed ved stranden og mange afslappende dage ved poolen. Hvis du ønsker et roligt hotelområde kombineret med Platanias' livlige puls, så er du kommet til rette sted.

Minoa Palace Resort

Minoa Palace Resort er et lækkert hotel smukt beliggende med hav og bjerge i omgivelserne. Her venter faciliteter og ekstraordinær service. Poolområdet skuffer ingen, men at bo i et dobbeltværelse med privat pool slår det meste. Maden er god og varieret og nydes i skønne omgivelser.

Porto Platanias Luxury Selection

På Porto Platanias Luxury Selection bor du lige ved stranden i det populære Platanias. Her er du nær havet og du kan hygge dig ved poolen. Her er et gratis fitnessrum og padelbaner. Der er en kort gåtur til alle Platanias' restauranter og barer.

Panos Beach

Fra det lille enkle lejlighedshotel bor du både nær strand og centrum med alt hvad Platanias har at tilbyde. Lige udenfor døren ligger hovedgaden med restauranter, barer og butikker. Stranden ved hotellet har fået EU's Blå Flag for sit rene klare vand.

Platanias Mare

Platanias Mare er et hyggeligt hotel beliggende langs med den lange sandstrand i Platanias. Tilbring skønne feriedage ved det fine poolområde, og nyd aftenerne med fantastisk havudsigt fra restauranten.

Indigo Mare

På Hotel Indigo Mare kan du nyde gæstfrihed, komfort og ro. Her bor du lige ved havet, tæt på byens centrum. Om aftenen er det rigtig hyggeligt at gå ind i Platanias og udforske det.

Anthi & Katerina

Lejlighedshotellet Anthi & Katerina er enkelt, men beliggenheden er førsteklasses, tæt på stranden i populære Platanias på Kreta. Her har du en perfekt base for din Kreta-ferie, en lejlighed hvorfra du har det meste inden for rækkevidde for at gøre din ferie afslappende og skøn.

Elia Platanias

Elia Platanias er et flot og klassisk lejlighedshotel i Platanias på Kreta. Her bor du i fine lejligheder med kun få skridt til stranden med dejlig badning. Platanias ligger få gader væk med et stort udvalg af hyggelige udendørs restauranter og barer.

Melina Boutique

Melina Boutique er hotellet for dem, der ønsker den bedste beliggenhed i Platanias med kort gåtur til centrum og til stranden. Hotellet har et dejligt poolområde til afslapning og bare læn dig tilbage under parasollen og nyd en bog eller en podcast. Vælg mellem at bo i dobbeltværelse eller i en større junior-suite. Aldersgrænsen for at bo på Melina Boutique er 16 år.