Seniorer som hopper i poolen

Apollo Silver

- rejser for dig som er 55+

Nyhed! Velkommen til Apollo Silver, rejser som særligt henvender sig til dig som er 55+, der stiller krav til valgfrihed og kvalitet og gerne vil opleve sol, lys og varme.

Om Apollo Silver

Apollo Silver er i bund og grund en traditionel pakkerejse med alle dens fordele, men med det tilpassede rejsekoncept som ekstra. 

 

Apollo Silver tilbyder udvalgte hoteller, på udvalgte destinationer, under udvalgte perioder, og rejselængden varierer mellem 1-4 uger. Rejsen passer alle uanset om du rejser alene eller i et selskab. Du finder altid attraktive tilbud på enkeltværelser og aktiviteter. Apollo Silver tilbyder en overkommelig og kvalitativ mulighed for at forlænge eller tyvstarte sommeren med et kortere eller længere ophold i solen. 

Bo godt på udvalgte hoteller

Vores nøje udvalgte Apollo Silver hoteller har altid et højt niveau af komfort, nærhed til stranden og nem adgang til restauranter og caféer.

 

Alle hoteller har dokumenteret høj kundetilfredshed, og mange af hotellerne er tildelt en pris.

Bredt udbud af aktiviteter

Apollo Silver tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter tilpasset målgruppen.

 

Kom i form med fx vandreture, yoga, gåture og træningspas. Vælg mellem sociale aktiviteter og oplev lokal gastronomi gennem vinsmagning, madlavning mm. Kom tættere på den lokale kultur og hverdagslivet gennem de møder, som Apollo Silver arrangerer. Udvalget af aktiviteter varierer fra rejsemål til rejsemål og i den valgte periode. Booking af aktiviteter sker på rejsemålet.

Læs mere om det brede udvalg af Apollo Silver aktiviteter.


Hvilke rejsemål kan jeg vælge mellem?

Opdag vores udvalgte rejsemål, som alle tilbyder en skøn kombination af aktiviteter og afslapning i fantastiske omgivelser.

 

Gran Canaria

 • Solsikkert
 • Varierende natur
 • Skønne byer og lækre strande
 

Gran Canaria er favoritten, der har det hele! Det byder på et dejligt klima året rundt, mange interessante seværdigheder og et stort udvalg af hyggelige restauranter. Nyd varme og afslappende dage i solen, gå en tur langs en af ​​de smukke strande og udforsk de imponerende ørkenlignende klitter.

Afrejseperiode 2.december - 22. december 2023 og 2. marts - 22. marts 2024

Madeira

 • Storslået natur
 • Stort udvalg af restauranter
 • Smuk arkitektur og charmerende landsbyer
 

Kontrasternes ø med betagende udsigt og høje bjerge. Her kombineres naturoplevelser med byliv, street art, gode indkøbsmuligheder og god mad. Et tip er at besøge det travle og farverige marked Mercado dos Lavradores i Funchal, hvor du kan prøve lokale specialiteter.

Afrejseperiode: 4. december -17. december 2023 og 8. januar- 28. januar 2024.

Tenerife

 • Rigt udvalg af underholdning
 • Charmerende bjerglandsbyer
 • Månelignende lavalandskab
 

Tenerife byder på dramatiske klippeformationer, her finder du Spaniens højeste bjerg, vulkanen Teide. Oplev det rige plante- og dyreliv, du kan endda se både hvaler og delfiner, og der er gyldne sandstrande og sorte lavastrande at udforske. Gå heller ikke glip af at besøge de livlige og lokale markeder.

Afrejseperiode: 3. december - 23. december 2023 og 3. marts - 23. marts 2024.

Kreta i rejseperioden 14/10 - 10/11 2023

 • Unikke byer og områder
 • Imponerende strande
 • Historiske seværdigheder 
 

På alsidige Kreta kan du nyde den lange sommersæson, autentiske smagsoplevelser og storslået natur med høje bjerge, dybe dale og smukke badebugte. I både Chania og Rethymnon kan du også udforske de middelalderlige promenader med deres smukke venetianske havne.

Læs mere om Kreta

 


Sådan booker du Apollo Silver 55+

Vores udvalgte Apollo Silver-hoteller kan findes nedenfor. Når du bestiller en rejse, skal du vælge Apollo Silver for dem, der er 55+ som tilvalg. 

 

 

Udvalgte hoteller på Gran Canaria

Afrejseperiode: 2/12 - 22/12 2023 og 2/3 - 22/3 2024

Marina Bay View

Hotel Marina Bay View er et af vores mest populære lejlighedshoteller i Puerto Rico på dejlige Gran Canaria! Her kan du se frem mod et skønt poolområde med en vidunderlig udsigt over havnen, som er det naturlige samlingspunkt.

Lufesa

Lufesa er et populært lejlighedshotel med en central beliggenhed i Puerto Rico. Der er en pool på hotellet, og stranden Playa de Puerto Rico er en kort gåtur væk.

Maracaibo

Maracaibo er et populært lejlighedshotel med venligt personale og en perfekt beliggenhed i Puerto Rico, mellem havnen og shoppingcentret. Her kan du hoppe i poolen, eller du kan tage den korte gåtur til stranden.

Udvalgte hoteller på Madeira

Afrejseperiode: 4/12 - 17/12 2023 og 8/1 - 28/1 2024

apollo sports
VIDAMAR Resorts Madeira - vinter
• Fantastisk udsigt over havet

VIDAMAR Resorts Madeira - vinter

Velkommen til VIDAMAR Resorts Madeira - fra infinity-pools såvel som fra hele hotelområdet kan du nyde en fantastisk havudsigt! Her tilbydes mange sportsaktiviteter, og du kan nemt kombinere vandringer og sjove holdtræninger med afslapning i solstolen eller i den eksklusive spa.

Melia Madeira Mare - vinter 2023/24

Skønne Melia Madeira Mare byder sine gæster på en smuk panoramaudsigt over havet. Den lækre spaafdeling er kronen på juvelen, og her kan du nyde massage, hydroterapi, floating og meget mere. Værelserne er, ligesom indretningen, moderne, og rundt om hjørnet ligger der restauranter og caféer i Lido-området.

The Views Monumental

På det populære hotel The Views Monumental bor du midt i det populære Lido-område lige over Lidos havbassiner. Der er meget at opleve i omgivelserne, og til de dage du bor på hotellet, er det store poolområde perfekt. Du finder også en moderne restaurant, der serverer lækker international mad.

Udvalgte hoteller på Tenerife

Afrejseperiode: 3/12 - 23/12 2023 og 3/3 - 23/3 2024

apollo mondo selected
Atlantic Holiday
• Rummelige lejligheder

Atlantic Holiday

Elegante Atlantic Holiday på det sydlige Tenerife er velegnet til dem, der leder efter et hotel tæt på havet, med fremragende service og en magisk udsigt over Atlanterhavet og La Gomera, og udsigten fra poolområdet er noget helt særligt!

Udvalgte hoteller på Kreta

Afrejseperiode Agii Apostoli: 14/10 - 28/10 2023 og Rethymnon: 14/10 - 10/11 2023

apollo mondo local

Stellina Village Resort

Hotellet byder dig velkommen med sin lokale charme og høje kundetilfredshed. Hotellet er ideelt beliggende, kun få minutter fra den smukke sandstrand Chryssi Akti, og du kan nemt tage en kort bustur eller en hyggelig gåtur ind til Chania by.
apollo mondo local

Triton (Agii Apostoli)

Fantastisk beliggenhed med en vidunderlig udsigt over de populære Golden Beaches. Her venter en behagelig oplevelse, der er perfekt for dem, der ønsker afslapning og en ægte lokal atmosfære. Tilfredse gæster, høj komfort og den lokale charme er hotellets kodeord.

Aquila Porto Rethymno

Hotellet kan prale af sin egen strandstribe, der har modtaget Blå Flag-prisen for sit krystalklare vand. Her er du også i gåafstand til alle de hyggelige cafeer, taverner og butikker i Rethymnons gamle bydel.

Steris

Hotellet ligger lige ved strandpromenaden i hyggelige Rethymnon. Nyd den smukke sandstrand og let gåafstand til de maleriske gyder i den gamle bydel.

Anais Collection Hotels & Suites

En dejlig oase af kretensisk gæstfrihed og moderne faciliteter. Slap af ved poolområdet, nyd den frodige have eller tag den lokale bus til Chania og udforsk gyderne i den gamle bydel.

Kyma Suites Beach

Perfekt beliggenhed ved den østlige indgang til Rethymnons gamle bydel. Her kan du nyde nærheden til butikker, restauranter, barer og den smukke Blå Flag-strand i Rethymnon - alt sammen inden for rækkevidde.

Kriti Beach

Attraktiv beliggenhed på strandpromenaden i det populære Rethymnon. Slap af i solstolen på stranden eller ved det hyggelige poolområde, der indbyder til en dejlig dukkert. Prøv hotellets à la carte-restaurant Chimera, der siges at være en af ​​de bedste restauranter i byen.

Sådan booker du Apollo Silver

Book et af vores udvalgte hoteller og vælg Apollo Silver som tilvalg.


Apollo – det trygge valg

Læs mere om vores rejseforsikringer, få svar på spørgsmål om din rejse eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rejseforsikring

Har du styr på din rejseforsikring? Når du rejser med Apollo kan du vælge en rejseforsikring fra Gouda ud fra dit behov.

Læs mere om vores rejseforsikring

Spørgsmål og svar

Her får du svar på dine spørgsmål om din rejse, og du kan også se, hvordan du kan kontakte os. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Til spørgsmål og svar

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her