Caldera Beach

apollo mondo family

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach der er det seneste medlem af vores populære familiehoteller. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhed direkte på stranden i Gerani, tilbyder store poolområder for børn og voksne samt flere restauranter og flere aktiviteter. Her findes selvfølgelig også børnenes favorit Club Polly & Mino samt mulighed for at forbedre svømmekundskaberne på vores svømmeskole. Hotellet består af to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger tættest på stranden, og Olympus ligger bag ved Aphrodite med grønne områder og planter. Begge områder har rummelige lejligheder for hele familien. For den som vil opleve bylivet, findes Platanias ca. 15 minutter til fods fra Gerani.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Aphrodite – 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. Aphrodite – 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer. Aphrodite – større 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer eller 2-6 personer. Aphrodite –3-værelses lejligheder for 2-6 personer. Aphrodite – 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer. Olympus – 1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 2-3 personer. Olympus – 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. Olympus – 3-værelses lejligheder for 2-6 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Jamen overordnet set lækkert hotel. Stort pool område. Fedt med alle sportsmulighederne.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lige ved stranden i hyggelige Gerani lige vest for Chania by og med gåafstand til Platanias ligger Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach. Her er noget for både børn og voksne. Club Polly & Mino er god underholdning for de små med sang, dans og lege mens de voksne kan benytte sig af holdtræningstimer, prøve det nyrenoverede fitnessrum, spille padel eller bare nyde en rolig stund ved havet. Lige ved siden af det store poolområde ligger Mondo Café, der serverer rigtig god kaffe, enkle retter og bagværk. Hotellet tilbyder flere restauranter med forskellige specialiteter og All Inclusive kan købes for dem, der ønsker at forenkle hverdagen.

De to dele af hotellet
Caldera Beach består af lejligheder fordelt på to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite er tættest på stranden, og der er også faciliteter som børneklub, træningsplatform, restauranter og et større poolområde. Olympus ligger højere oppe på hotellets grund med receptionen, et dejligt grønt område og et mindre poolområde med separat børnepool. De to dele er adskilt af en mindre og let trafikeret vej. Lejlighederne varierer i størrelse og fås i to farvekombinationer, en lysere og en mørkere, alle med samme standard og indretning.

Pool og strand
Med udsigt over havet og stranden ligger hotellets hovedpool, et stort og indbydende poolområde med separat børnepool. Hotellet har også to mindre pools ved Olympus, der er også en børnepool der. Solstole og parasoller findes ved begge pools og på det private strandområde. Gratis pool-/strandhåndklæder. Hotellet tilbyder også en stor indendørs pool, perfekt som et alternativ i for- og eftersæsonen, men også som lidt afveksling på de varmeste sommerdage.

Restauranter og mad & drikke
Hotellet har tre restauranter, hovedrestauranten Agora med buffet til morgenmad, frokost og middag, tavernaen med fast græsk menu og et steakhouse (steak house er ikke inkluderet i All Inclusive). Snacks og drinks serveres i de to poolbarer. Hotellet har solid erfaring med specialdiæter, og alt er tydeligt markeret på menuerne og på buffeten.

Mondo Café
På vores Mondo Family-hoteller kan du nyde et besøg på kaffe- og juicebaren Mondo Café. Du kan købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige typer friskpresset juice, lokal bagværk og is med tilbehør i topkvalitet. På Caldera Beach tilbyder Mondo Café en dejlig frokostmenu med mange vegetariske muligheder.

Club Polly & Mino og svømmeskole
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Fitnessrum og holdtræning
Caldera Beach tilbyder et nyrenoveret fitnessrum og fire træningspas om dagen med skandinavisktalende instruktører. Er du under 15 år, skal du have en voksen med i fitnessrummet. Der er også e padel- og tennisbane (mod betaling), en multicourtbane og en beachvolleybane. Der er ingen spa på hotellet, men alle gæster er velkomne til at besøge spaen, der ligger på søsterhotellet Creta Paradise, der ligger kort fra hotellet.

Øvrigt om hotellet
Afstanden til stranden varierer mellem 50-300 meter alt efter hvilket område du bor. Rygning er ikke tilladt indendørs på hotellet. Nogle aftener tilbydes aftenunderholdning. Der er et velassorteret supermarked på hotellet.

Omgivelserne
Hotellet ligger lige ved en dejlig strand. Der er flere restauranter og barer i nærheden. Der er et velassorteret supermarked på hotellet. Hvis du ønsker et bredere udvalg af butikker, restauranter og barer, kan du gå ind til centrum af Platanias på ca. 15-20 minutter. Eller tag lokalbussen til Chania by omkring 14 kilometer væk. Den lokale bus, der kører gennem Platanias på vej til Chania, passerer tæt på hotellet.

Indgår med Apollo Mondo Family på Caldera Beach:

 • Wifi
 • Fitnessrum
 • 4 træningspas om dagen
 • Solstole og parasoller

Kan tilkøbes:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Padel

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middag kl. 18.30-21.00. Hvis du tilkøber halvpension, indgår ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og sodavand til middagen.

Værd at vide

Dele af hotellet og lejlighederne får en makeover inden sommer. Billederne viser hotellet før dette bliver afsluttet. Så snart nye billeder er modtaget fra hotellet, vil de blive vist her.

Vær opmærksom på

Caldera Beach er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 18. april-31. oktober 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træningspas med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Som gæst på Caldera Beach kan du bestille direkte transfer til og fra lufthavnen. Det betyder, at transferbussens første stop altid er ved Caldera Beach og ved afgang er det altid sidste stop før lufthavnen. Forudbestil transferen, når du booker din rejse på apollorejser.dk eller ring til os på tlf: 3520 1900. Har du allerede booket en rejse, kan du tilføje en transfer via Mit Apollo.

Book en børnepakke

For en nemmere rejse kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn (begrænset antal), højstol og tremmeseng/rejseseng, når du booker rejsen. Du kan også tilføje børnepakken efterfølgende ved at logge ind på Mit Apollo Vil du kun booke en klapvogn, højstol eller barneseng, er det også muligt

Alle hoteller i Gerani

Myrion Beach

Myrion Beach er et fint og moderne voksenhotel, der byder gæster over 16 år velkommen, beliggende lige ved stranden i charmerende Gerani på Kreta. Nyd et elegant poolområde, to restauranter og aktiviteter såsom fitnessrum, padel og en afslappende spa. For ekstra luksus - book et værelse med privat pool.

Asterion Suites & Spa

Asterion Suites & Spa ligger direkte over stranden i Gerani og er en oase for dem over 16 år, der gerne vil slappe af i rolige og behagelige omgivelser, spise god og sund mad og bare tage dagen som den kommer. Behagelige solsenge venter ved poolen og vil du dyrke motion, er der både fitnessrum og cykler der kan lånes. Book halvpension eller All Inclusive Ultra for at få en ekstra feriefølelse.