Plakias

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På Kretas sydkyst ligger Plakias, en hyggelig og rolig by med unik atmosfære. Her oplever du dramatiske bjergvægge, en blanding af dybe kløfter og frodige dale med Det Libyske Hav som kulisse. Til trods for sin lille størrelse er Plakias en levende by, hvor det meste foregår omkring strandpromenaden. Slå dig ned ved en af restauranterne eller nyd en drink på en bar til tonerne af livemusik. Hvis du hellere vil være aktiv, har Plakias mange vandrestier at byde på. Prøv f.eks. strækningen langs Kourtaliotiko Gorge, en af Kretas smukkeste kløfter med imponerende, vertikale klipper på hver side.

Populære hoteller Plakias

Alegria Beach Resort

Fra 2.541 DKK

Fakta om Plakias

Restauranter

Der er flere restauranter med et bredt udvalg, men typisk for tavernerne ved havet er frisk fisk og skaldyr samt græsk traditionel mad. De fleste restauranter ligger langs med byens hovedgade ved havet. Priserne i Plakias er stadig gange lave i forhold til de større turistbyer på Kreta.

Transfer

Fra lufthavnen har du direkte transfer til Plakias og Alegria Beach, der tager ca. 1 time og 40 minutter.

Strande

Stranden i Plakias er ca. 1 km lang med grovkornet sand. Den er relativt lavvandet, hvilket også gør den børnevenlig. Prevelli-stranden ligger ca. 30 min. væk med båd, som afgår dagligt tur/retur fra Plakias. I Damnon-bugten, som ligger ca. 20 min. til fods væk, er der mulighed for vandsportsaktiviteter som vandski og windsurfing.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,8 ud af 10 Plakias
Vores gæsters vurdering, Baseret på 16 anmeldelser