1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Sol Nessebar Mare Bay

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

,

+
At All inclusiv fortsatte til afgang og ikke klar 12 som i skriver
-

Bekræftet køb : 2018-08-08


3 ud af 10

David,
Hedensted

+
Airconditionen virkede perfekt
-
Virkelig ringe strand. Den fandtes stort set ikke som beskrevet og det ringeste vi har prøvet til dato. Desuden dagligt kaos ved poolen med liggestole som bliver optaget med håndklæder og aldrig brugt. Personalet gjorde intet selvom retningslinjerne er tydeligt beskrevet. All inclusive havde vi større forventninger til. Maden var ufattelig ensformig og typisk genbrug fra frokost eller dagen før i nye indpakninger. Desuden fik vi alle 6 dårlig mave og mavekneb alle dage hvilket vi heller aldrig har prøvet før. Den var stensikker. Efter spisning var det en tur på toilettet.

Bekræftet køb : 2018-08-08


10 ud af 10

Didde ,
Tønder

+
Rengøring og alle de fine ting man kan lave og se
-
Håndsprit i restaurant.

Bekræftet køb : 2018-08-01


9 ud af 10

Kenneth,
Odense

+
Vandlandet og de mange aktivitetsmuligheder Den effektive service og rengøring Et udpræget familiehotel som var perfekt, da det var det vi søgte og det i reklamere med.
-
- vores køleskab på hotellet virkede ikke. Vi henvendte os i receptionen og fik at vide at det var fordi strømmen på værelset går, når man tager kortet med sig, og fik derfor et kort mere så vi kunne lade ét sidde når vi gik. Det virker som en dårlig løsning. - i øvrigt virkede køleskabet stadig ikke, kort i. En af receptionisterne kunne næsten ikke snakke engelsk og rengøringspersonalet kunne slet ikke. Hvilket er forståeligt nok, selvom det kunne være rart. Men man bør kunne forvente at en receptionist kan snakke rimeligt engelsk. Der var ikke tydelig information om at man skal rerservere bord på den italienske restaurant så lang tid i forvejen. Vi ville rersevere bord tre dage før vi skulle hjem, og nåede det ikke alligevel. Personalet var meget effektive til at ryde af bordet når man spiser men nogen gange virker det som om de står og venter på at man spiser færdig så de kan ryde af, det virker lidt stressende.

Bekræftet køb : 2018-08-01


10 ud af 10

Claus,
Næstved

+
Mange muligheder samt rigtig god service!!
-
Man burde opstille automater med håndsprit ved restauranten. Akustikken burde gøres bedre i restauranten, da der er MEGET larm når der spises!!.

Bekræftet køb : 2018-07-31


8 ud af 10

Christina,
Sorø

+
De mange muligheder til aktiviteter - spisning - service fra hotellets personale mv . Gode aktivitetsmuligheder selv i regnvejr, som vi jo desværre havde en del af
-
Bedre børnebuffet til spisningen - mulighed for at få vaffelis mere end et sted på resortet

Bekræftet køb : 2018-07-31


7 ud af 10

Kim,
Solbjerg

+
Der var pænt og rent hele tiden, godt med personale der holdet områderne pæne og rene. Generelt et rigtigt fint hotel pris/ydelse.
-
Personalet virkede meget sure, de fleste af dem smilede ikke.

Bekræftet køb : 2018-07-25


8 ud af 10

Mette,
Langeskov

+
Rent og pænt. Smilende underholdnings team
-
At man kan få de samme i alle snack barerne. Pomfritter, burger, pizza ...

Bekræftet køb : 2018-07-18


9 ud af 10

Anita,
Herning

+
God mad, god service, mange faciliteter.
-
God mad, men kunne godt være lidt mere varieret.

Bekræftet køb : 2018-07-11


10 ud af 10

Thorkild,
Fårup

+
Meget ryddeligt, fin rengøring af værelser, konstant rengøring af toiletter, stor alsidig buffet, fine strandbarer, fin aften underholdning
-

Bekræftet køb : 2018-07-11


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

349 bedømmelser
Meget godt
 
138
Godt
 
123
Middel
 
53
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
16

5 nyeste bedømmelser

28-08-2018

Indlæg af AGNGelsted Middelfart

Ferie

Dejligt hotel hyggeligt omgivelser noget for hver alder 👍 hyggeligt personale 🌞❣️🇩🇰👋 det var i juni 2017 vi boede der for 2gang kommer helt sikkert igen ,det var med al incluvsi maden ok man kan spise flere steder på det store område og skøn strand i det hele taget dejlige hoteller sol Bay 👍🍀

 
07-08-2018

Indlæg af jan622014 Odense, Danmark

super hotel for alle

det var første gang vi var der men hvilken dejlig oplevelse. selve hotellet var fantastisk og hvilket område med alle de facilitter man kan bruge både for store og små . pesonalet er fantasiske og hjælpsommme . maden var fantastisk dog kan man blive lidt træt af morgen buffen. eneste lille klagepunkt er rengøringen hvis man er der en uge eller mere den kan godt strammes op. ellers et hotel man skal besøge hvis man er til lidt luksus

 
31-07-2015

Indlæg af Jens m

Godt hotel.. Ringe mad

Hotellet er fint, gode værelse med aircon og der er mange pools og stort godt vandland. Maden eftermiddag/aften er dog virkelig ringe, og uden noget særlig variation fra dag til dag. Kødet der bliver serveret er nærmest uspiseligt. Morgenmaden er ok. Stranden er god, men ikke ejet af hotellet, dvs du skal betale for en solseng. Der er mange aktiviteter til både børn og voksne. MEN en hel del af dem koster penge, selv om hotellet er all inclusive.

 
22-07-2015

Indlæg af Tine H Hvidovre, Danmark

Lækkert

dejlig ferie på sol Nessebar... kommer tilbage.. rent og pænt alle vegne.. Men for mange russere.. de er alt for larmende og har ingen fornemmelse for at der er andre mennesker end dem selv... dejligt stort værelse

 
21-07-2015

Indlæg af 8600Familie Silkeborg, Danmark

Slidt og meget dårlig forplejning

Der er tale om 3 hoteller, som deler alle udendørs faciliteter. Pools, vandrutsjebaner og stranden er super. Forplejning er derimod meget dårlig. Maden er kedelig og underlødig. Der er frie drikkeautomater flere steder, men enten bruger de ikke den rigtige ekstrakt eller også blander de det forkert - cola, juice osv. smager i hvert fald ikke som det skal. Den tilbudte øl er ok uden at være noget særligt. Det meget begrænsede udvalg af cocktails er nærmest udrikkelig. Der er gratis wifi på værelserne, som fungerer nogenlunde - men med svigt. Det er dog sædvanligt for udlandet. Hotellet er slidt og rengøringen er ikke god, men værelserne har ok størrelse. Der er pengeautomat på det ene af hotellerne (Sol Nessebar Palace). Der er gode muligheder for offentlig transport lige uden for hotellet. Bortset fra restaurantbesøg og spiritus er der dog ikke noget billigt i Bulgarien mere, og kvaliteten af det udbudte tøj osv. er alt for ringe, men der er masse af liv i gaderne om aftenen (men lidt trist om dagen). Hotellet er ok til børnefamilier med børn op til 12 år - Jeg vil dog aldrig selv vælge hotellet, hvis jeg ikke havde børn med, da det er slidt og uden charme. - Vi var af sted med vores 2 piger på 9 og 11 år.