Rejser til Santorini

Santorini:

  • • En af Grækenlands smukkeste øer
  • • Fortryllende solnedgange

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Santorini kommer tilbage i 2022

Grundet usikre tider er vi blevet nødt til at ændre i årets sommerprogram. Det betyder desværre, at vi ikke flyver til Santorini i år. Vi håber derimod, at du finder noget andet, der frister, blandt sommerens store udvalg.

En rejse til Santorini anbefales især til par, venner og familier med lidt større børn. Santorini er en af de mest billedskønne øer i Grækenland, kendt for sine billedsmukke omgivelser og ikke mindst de fortryllende solnedgange ved Oia.

Populære byer, Santorini

Calderan i Santorini, Grækenland.

Caldera

8 hoteller fra 5.958 DKK

Vlychada

1 hoteller fra 5.254 DKK

Fakta om Santorini

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag på Santorini ekskl. drikkevarer er ca. 175 DKK pr. person. Det er dog noget dyrere i Fira og i Oia.

Transfer

Fra Santorinis lufthavn med bus til vores hoteller i Kamari ca. 10-20 min. Til Imerovigli, Fira og Pyrgos ca. 20 min. Til Perissa, Perivolos og Vlychada ca. 30-40 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Bemærk at hvis du har købt "kun fly" er det ikke muligt at tilkøbe transport til havnen på Santorini for at rejse videre til andre øer.

Strande

I Kamari og på hele Santorinis østkyst er der kilometerlange, sorte lavastrande med rullesten. På den nordligste del af Kamaris strand består havbunden af rester fra vulkanudbrud formet af bølgerne. Strandene er ikke lavvandede. På den sydlige del af Santorini findes mange små og gode strande med sandbund, disse ligger blandt andet i Perissa og i Perivolos.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
dec 15°c
8,5 ud af 10 Santorini
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1551 anmeldelser

Populære hoteller

Aegean Plaza

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed, 7 nætter, 24/9 2022, Fra København/Kastrup

fra 5.196 DKK

Book

Joanna

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed, 7 nætter, 28/5 2022, Fra København/Kastrup

fra 4.304 DKK

Book
Se alle hoteller