Smagsoplevelser på Santorini

Som den populære destination Santorini er, er der et stort udvalg af restauranter, barer og smagsoplevelser. Prøv gerne øens egne specialiteter under dit ophold, såsom hvide auberginer og Fava.

Hyggelige strandbarer

Der er masser af hyggelige strandbarer i livlige Perivolos. Er du heldig, kan du måske se en græsk berømthed under besøget på skønne Jojos, hvor stemningen både er hyggelig og tilbagelænet. For dig der vil svømme en tur, er der en indendørspool i baren.

Donkey Beer

Lidt udenfor Kamari, langs vejen til Fira, ligger det lille bryggeri Santorini Brewing Company, der brygger den lokale øl Donkey Beer. Her kan du komme på en guidet tur, der selvfølgelig slutter af med prøvesmagning. Æslet, som er symbolet for øen, vender tilbage hele tiden. Den lokale øl har både fået etikette og navn efter dette elskede dyr. Donkey Beer findes i tre varianter: Yellow, den svageste, Red, en velsmagende øl eller Crazy, som er den stærkeste.

Hvide auberginer

Der er mange specialiteter på de små øer. En af Santorinis meget sjældne er hvide auberginer.

Fava

Fava er en mellemting mellem linser og kikærter. Man skiller dem ad og blander dem til en meget unik blanding. Fava vokser nemlig kun her på øen.

Kapers som krydderi

Rundt om på øen vokser der vilde kapers. Dem kan du ofte smage i den klassiske græske salat, som ofte er krydret med kapersblade. Fantastisk godt.

Vinsanto

Noget du bare må smage, mens du er på Santorini er Vinsanto. Det er en lokalproduceret dessertvin fremstillet af soltørrede druer, som derefter presses, hvilket giver vinen en meget sød smag. Selvfølgelig er det også en perfekt souvenir at tage med hjem.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Santorini, find og book en rejse til Santorini eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Santorini

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste restauranter, de hyggeligste byer og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Santorini

Santorini

  • Magiske udsigter og solnedgange
  • Fine lavastrande
  • Luksuriøse hoteller og græsk charme
Læs mere om Santorini

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her