Santorinis skønne strande

Strande udover det sædvanlige

Hvis du vil opleve noget nyt, som skiller sig ud fra de typiske græske strande, så er Santorini den rigtige ø for dig. Her venter sorte og røde strande af vulkangrus, der kantes af stejle dramatiske klipper - en fantastisk udsigt!

Red Beach på Santorini

Red Beach

Ved Red Beach har du en meget speciel udsigt over stranden, som ligger isoleret på den sydvestlige side af øen. Du kan ikke køre i bil hele vejen dertil, men må parkere et lille stykke derfra, og derefter nyde en dejlig gåtur for at se den smukke røde stenstrand. Især fra havsiden er her meget smukt. På vej ud af Akrotiri er der skilte mod Red Beach.

Monolithos Beach

Monolithos er en lang sandstrand beliggende lidt nord for Kamari på Santorini. Her er der fredeligt, og området er familievenligt. På en af tavernerne på stranden kan du få en god og billig frokost. Gå også en tur ned til den lille havn og de små fiskerbåde, der ligger lidt derfra.

White Beach

Fra Red Beach kan du tage med en båd til den mindre strand White Beach. Her kommer du kun til med båd, og den hvide klippevæg er utrolig smuk at se fra havet. Bjerget er af pimpsten og i et bestemt lys skinner det i smukke grønne farver. White Beach passer til dig, der kan lide at snorkle, og vi anbefaler dig at tage dit kamera med for at forevige den smukke udsigt.

Koloumbos Beach

Koloumbo Beach ligger for sig selv på den nordøstlige side af Santorini og er perfekt til dig, der leder efter en strand, som du kan have næsten helt for dig selv. Hertil kan du kun komme til fods, og der er ingen solstole eller kiosker. Tag en dejlig picnic med og nyd stilheden og freden.

Vlychada Beach

Vlychada Beach lidt syd for Perissa/Perivolos på Santorini er virkelig fredelig, og det er nemt at tilbringe mange smukke timer her. Ved siden af stranden er der en lille charmerende havn, hvor fiskerne kommer ind med deres daglige fangst.