Costa Grand Resort & Spa

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Costa Grand Resort & Spa bor du på et resorthotel direkte på den sorte strand i Kamari. Det er et elegant hotel placeret billedskønt, hvor du kan nyde solrige dage på stranden og lune aftener med en drink i hånden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. 1-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

beliggenheden i udkanten af byen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Costa Grand Resort & Spa er et moderne hotel med fire mindre pools, en børnepool samt to større pools. Her findes poolbar, der serverer frisk juice og lækre cocktails. Gratis solstole og parasoller ved både pools og strand. Pool- og strandhåndklæder mod depositum.

Hotelrestauranten, der vender mod stranden, serverer Middelhavsinspireret mad og internationale retter tilberedt af nøje udvalgte råvarer. Her serveres morgenmadsbuffet frem til kl. 10.30, og om aftenen kan du nyde a la carte-middag.

Nogle dobbeltværelser er placeret i det nye anneks (bygget i 2019), ca. 700 meter fra hovedbygningen. Her er en pool og restaurant, hvor gæster som bor i annekset spiser morgenmad i højsæsonen.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis fitness-faciliteter. Pilates mod betaling. Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Døgnåben reception. Lokaltrafik. Hotellet er beliggende nær lufthavnen, og flytrafikken kan derfor virke forstyrrende.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 400 meter fra hotellet. Bagagen transporteres.