Fakta om Santorini

Transfer:

Fra Santorinis lufthavn med bus til vores hoteller i Kamari ca. 10-20 min. Til Imerovigli, Fira og Pyrgos ca. 20 min. Til Perissa, Perivolos og Vlychada ca. 30-40 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Bemærk at hvis du har købt "kun fly" er det ikke muligt at tilkøbe transport til havnen på Santorini for at rejse videre til andre øer.

Santorini er en ø med mange små, smalle gader. I visse tilfælde kan transferbussen ikke køre helt frem til hotellet og stopper derfor 50-500 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke.

Strande:

I Kamari og på hele Santorinis østkyst er der kilometerlange, sorte lavastrande med rullesten. På den nordligste del af Kamaris strand består havbunden af rester fra vulkanudbrud formet af bølgerne. Strandene er ikke lavvandede. På den sydlige del af Santorini findes mange små og gode strande med sandbund, disse ligger blandt andet i Perissa og i Perivolos.

Forlystelser:

I Kamari findes et stort udbud af shopping, barer, restauranter og diskoteker. I Fira findes mange hyggelige caféer, barer og restauranter, som er placeret op ad klippen. Her findes også diskotek.

Transport:

Santorinis lufthavn ligger ca. 6 km fra Kamari og har hyppige flyforbindelser til Athen og flere større øer. Fra Athinios på vestkysten sejler både til Athen, Kreta og stort set alle øer i Kykladerne. Lokalbussen går fra Fira til de fleste byer på Santorini. Taxastation i Fira. Cykler, scootere og biler kan lejes.

Sport:

Snorkling, dykning, windsurfing og vandcykler. Vandrestier.